πολιτική απορρήτου

Last Updated On: Μαρτίου, 2021

Γενικές πληροφορίες
Πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο rulmentionline.ro ή παραγγείλετε τα προϊόντα μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτήν την πολιτική για να κατανοήσετε πώς γίνεται η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ποια είναι τα δικαιώματά σας ως χρήστης της πλατφόρμας.

Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί τους τύπους προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία, πώς χρησιμοποιούνται, ποιες είναι οι επιλογές σας για αυτήν την επεξεργασία και πώς θα σεβαστούμε τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων. Νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των κανονισμών (Ευρωπαϊκή Ένωση) 2016/679 ("GDPR").

Ο χειριστής δεδομένων σας
Υπηρεσίες Bearings S.R.L. , Νομικό πρόσωπο που ιδρύθηκε το 2019 και εδρεύει στο Μπακάου, Str. Δρ David Ernst, τεύχος. 1, Νομός Μπακάου με αριθμό εγγραφής στο εμπορικό μητρώο J04 / 1460/2019 και CUI 41558196, ως οικονομικός φορέας, επιθυμεί να σας ενημερώσει σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διάρκεια των εργασιών που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών εδράνου που παράγονται σε πελάτες.

Κατηγορίες επεξεργασμένων προσωπικών δεδομένων
Τα δεδομένα που παρέχετε απευθείας

Συλλέγουμε γενικά προσωπικά δεδομένα απευθείας από εσάς, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τι είδους πληροφορίες μας παρέχετε.

Πληροφορίες που μας παρέχετε όταν δημιουργείτε μια προσφορά ή ζητάτε μια προσφορά.
Πληροφορίες για την ανάπτυξη της συμβατικής σχέσης μεταξύ σας και της Bearings Services S.R.L. Αντίστοιχα, να αναλάβει τη διαχείριση, την επικύρωση και την τιμολόγηση των απαραίτητων προϊόντων. Η παροχή των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την παροχή των ζητούμενων προϊόντων μέσω της πλατφόρμας rulmentionline.ro, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών υποχρεώσεων.
Οι πληροφορίες που μας παρέχετε για εγγραφή σε ειδοποιήσεις μέσω email ή / και ενημερωτικά δελτία (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της διεύθυνσης email σας).
Οι πληροφορίες που περιέχονται ή σχετίζονται με οποιαδήποτε επικοινωνία μας στέλνετε ή εισάγετε τις φόρμες στον ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένης της αλληλογραφίας μαζί μας, του περιεχομένου επικοινωνίας και των δεδομένων σύνδεσης).
Πληροφορίες που παρέχετε όταν αγοράζετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας.
Αναρτήσεις, ιστολόγια, σχόλια, σχόλια κ.λπ.
Δεδομένα που συλλέχθηκαν ή δημιουργήθηκαν από εμάς ως αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασής σας με τον ιστότοπό μας

Εκτός από τα προσωπικά στοιχεία, τα συστήματά μας συλλέγουν αυτόματα έναν αριθμό ανώνυμων πληροφοριών για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται το rulmentionline.ro και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP του υπολογιστή από τον οποίο έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας, τη γεωγραφική θέση, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, την πηγή παραπομπής, τη διάρκεια επίσκεψης, τις προβολές σελίδας και την πλευρική πλοήγηση.

Επικοινωνία μέσω της λειτουργίας συνομιλίας στην πλατφόρμα μας

Όταν χρησιμοποιείτε το Whatsapp Chat στο rulmentionline.ro για να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να ζητήσετε σχετικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που προσφέρουμε, συλλέγουμε τις πληροφορίες που επιλέγετε να παρέχετε μέσω αυτής της λειτουργίας.

Επαγγελματικές επαφές για νόμιμους εκπροσώπους, επαφές ή υπαλλήλους συνεργατών, πελατών και παρόχων υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, τα επαγγελματικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία αναφέρονται: όνομα, επώνυμο, θέση, αριθμός τηλεφώνου και διεύθυνση e-mail.

Άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε μέσω αλληλογραφίας μαζί μας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή οποιασδήποτε άλλης μεθόδου, συμπεριλαμβανομένων, εάν είναι απαραίτητο, προπληρωμένων ερωτηματολογίων και φωτογραφιών ή τηλεφωνικών συνεντεύξεων, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων προσωπικών δεδομένων που επιλέγετε να μας παρέχετε. Τους στέλνετε.

Χρησιμοποιούμε επίσης cookie και παρόμοιες τεχνολογίες για την αναγνώριση εσάς και των συσκευών σας. Επιτρέπουμε επίσης σε άλλα άτομα να χρησιμοποιούν cookie. Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε αυτές τις τεχνολογίες περιγράφεται στην Πολιτική Cookies.

Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα δεδομένα, τα οποία περιλαμβάνονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων σε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων. Επίσης, δεν θέλουμε να συλλέξουμε ή να επεξεργαστούμε δεδομένα για ανηλίκους κάτω των 16 ετών.

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η χρήση προσωπικών δεδομένων θα πραγματοποιείται μόνο σύμφωνα με τους ισχύοντες νομικούς κανονισμούς σε σχέση με την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ελεύθερης κυκλοφορίας των δεδομένων αυτών. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για τους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτό το έγγραφο βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, εάν επιλέξετε να τα παράσχετε.

Επεξεργαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και λόγω του νόμιμου ενδιαφέροντός μας για την πρόληψη της απάτης.

Οι Υπηρεσίες Bearings ενδέχεται να συλλέγουν προσωπικά δεδομένα από εσάς, αλλά μόνο με τη συγκατάθεσή σας και εάν τα παρέχετε εθελοντικά.

Χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για τους ακόλουθους σκοπούς:

Για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος είναι σχετικός με τις ανάγκες σας.
Για δραστηριότητες μάρκετινγκ, αντίστοιχα για τη μετάδοση μέσω μέσων εξ αποστάσεως επικοινωνίας (e-mail, SMS) εμπορικών μηνυμάτων σχετικά με τα προϊόντα που προσφέρουμε από εμάς, μέσω του ιστότοπου ή, ανάλογα με την περίπτωση, του ενημερωτικού δελτίου.
Για να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε και να δημοσιεύσουμε το πιο σχετικό περιεχόμενο για εσάς.
Για να διασφαλιστεί η πρόσβαση σε περιορισμένες ενότητες του ιστότοπου.
Για να σας παρέχουμε μια αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών.
Υπηρεσίες Bearings S.R.L. συλλέγει πληροφορίες μέσω της δικής της πλατφόρμας και τις επεξεργάζεται σε στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις σελίδες που επισκέπτεστε συχνότερα, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP από την οποία επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Η εφαρμογή rulmentionline.ro μπορεί να χρησιμοποιεί cookie, αποθηκεύοντας προσωρινά προσωπικά δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

Για τη βελτίωση της ασφάλειας πρόσβασης.
Για να βελτιώσετε τη χρηστικότητα και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν σε:

Διακομιστής Contabo που φιλοξενεί τον ιστότοπο rulmentionline.ro
υπολογιστές και εξωτερικές μονάδες αρχειοθέτησης δεδομένων με τις οποίες διαχειρίζεται τον ιστότοπο rulmentionline.ro
τους κρυπτογραφημένους διακομιστές του παρόχου ψηφιακών αρχείων Dropbox ή / και του Google Drive.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Υπηρεσίες Bearings S.R.L. θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών επεξεργασίας που αναφέρονται παραπάνω.

Εάν είστε πελάτης, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για ολόκληρη τη διάρκεια της συμβατικής σχέσης και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις νομικές υποχρεώσεις που επιβάλλονται στις ευθύνες της εταιρείας.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Υπηρεσίες Bearings S.R.L. χρησιμοποιήστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο ως αποτέλεσμα της εκούσιας και σαφούς συγκατάθεσής σας και ανάλογα με τη φύση τους.

Οι τύποι δεδομένων που συλλέγουμε και πώς τα χρησιμοποιούμε αργότερα:

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εάν μας έχετε παράσχει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα το χρησιμοποιήσουμε για να σας στείλουμε πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα μας, αλλά και για τα άρθρα και τους πόρους που δημοσιεύουμε περιοδικά σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ονομα και επίθετο

Εάν μας έχετε παράσχει το όνομα και το επώνυμό σας, χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα με σκοπό την τιμολόγηση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, για τη σύναψη της συμφωνίας συνεργασίας ή, ανάλογα με την περίπτωση, για την εξατομίκευση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από εμάς.

Τηλεφωνικό νούμερο

Εάν μας δώσατε τον αριθμό τηλεφώνου σας, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας γρήγορα, προκειμένου να σας ενημερώσουμε αποτελεσματικά για την προμήθεια των τύπων προϊόντων που σας ενδιαφέρουν ή για να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή του απαραίτητου προϊόντος.

Όνομα εταιρείας

Εάν μας δώσατε το όνομα της εταιρείας στην οποία εργάζεστε ή διαχειρίζεστε, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες ως εξής:

με σκοπό την τιμολόγηση προϊόντων ή τη σύναψη της σύμβασης συνεργασίας με την αντίστοιχη εταιρεία ·
Όλα τα έγγραφα στα οποία πρέπει να αναφέρονται η συμμετοχή ή η συμμετοχή σας, ή ένα από τους υπαλλήλους αυτής της εταιρείας.
Δεδομένα χρέωσης

Εάν μας έχετε παράσχει τα δεδομένα τιμολόγησης (CNP, CUI, Αριθμός Εγγραφής Εμπορικού Μητρώου, Διεύθυνση Έδρας Εταιρείας, Τραπεζικός Λογαριασμός, Όνομα Τράπεζας, Όνομα Νομικού Εκπροσώπου, Λειτουργία Νομικού Αντιπροσώπου, Αριθμός Σειριακής και Κάρτας Ταυτότητας), χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να συμπεράνουμε τη σύμβαση συνεργασίας και την προετοιμασία των φορολογικών τιμολογίων.

Η Bearings Services S.R.L δεσμεύεται να μην μεταδώσει τα δεδομένα που παρέχονται από τους χρήστες του ιστότοπου σε τρίτους και να τα χρησιμοποιήσει μόνο για σκοπούς επικοινωνίας με τους πελάτες της, ενημερώνοντάς τους για τη λειτουργία του ιστότοπου ή των προσφορών του.

Ο σκοπός της συλλογής δεδομένων είναι: Εισαγωγή αυτών των δεδομένων στα φορολογικά έγγραφα που εκδίδει η εταιρεία σύμφωνα με το νόμο και ενημέρωσή σας. Πρέπει να παρέχετε τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για να επικοινωνήσετε μαζί σας, για να μπορείτε να εκδίδετε έγγραφα συναλλαγής και να μπορείτε να παραδώσετε μια παραγγελία. Η άρνησή σας καθιστά αδύνατη την επεξεργασία της παραγγελίας. Οι καταγεγραμμένες πληροφορίες προορίζονται για χρήση από τον χειριστή και κοινοποιούνται εν μέρει στην εταιρεία ταχυμεταφορών που παραδίδει τα προϊόντα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ
Δεν θα πουλήσουμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα.
Δεν θα μεταφέρουμε ή θα παράσχουμε αυτά τα δεδομένα σε τρίτα μέρη χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας, εκτός από περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται από τους ισχύοντες νόμους ή φορείς ελέγχου του ρουμανικού κράτους. (Π.χ. Εισαγγελία, Δικαστήριο, Αστυνομία, Φορολογικοί φορείς και επεξεργασία δεδομένων εγκεκριμένα από το Ρουμανικό Κράτος ή το Συμβούλιο της Ευρώπης κ.λπ.)
Δεν θα μεταφέρουμε προσωπικά δεδομένα πελατών στο εξωτερικό σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς τη συγκατάθεσή τους.
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η Bearings Services S.R.L δεν αναλαμβάνει καμία οικονομική, ηθική ή καμία ευθύνη μετά την παράνομη πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα, ιούς υπολογιστών ή επιθέσεις στον κυβερνοχώρο:

διακομιστές, υπολογιστές, συσκευές που φιλοξενούν τα προσωπικά σας δεδομένα.
βάσεις δεδομένων που ανήκουν σε εξωτερικούς συνεργάτες με τους οποίους μερικές φορές πρέπει να συνεργαστούμε.
Εάν παρατηρήσουμε την περίπτωση απάτης ή επίθεσης στον υπολογιστή στα ηλεκτρονικά αρχεία όπου αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, θα σας ειδοποιήσουμε εντός 72 ωρών το πολύ από την ανακάλυψη της παραβίασης ασφαλείας, A.N.S.P.D.C.P. (Εθνική Αρχή για την Εποπτεία της Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων), ο αρμόδιος φορέας του Ρουμανικού Κράτους εξουσιοδοτημένος να διαχειρίζεται τέτοια περιστατικά.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οντότητες ή / και άτομα εξουσιοδοτημένα από εμάς που εμπλέκονται στην παροχή προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της παροχής εμπορικών επικοινωνιών.

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν επίσης να αποκαλυφθούν σε τρίτους παρόχους Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, όπως περιγράφεται στην Πολιτική Cookies. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookie / παρόμοιων τεχνολογιών ενδέχεται να μεταφερθούν σε τρίτες χώρες (δηλαδή εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης) στις οποίες δεν έχει χορηγηθεί επαρκές επίπεδο προστασίας.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Υπηρεσίες Bearings S.R.L. μπορεί να συλλέγει και να επεξεργάζεται τα δεδομένα που εισάγονται στον ιστότοπο, σύμφωνα με:

Νόμος αρ. 677/2001 της Ρουμανίας (τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε) για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ελεύθερης κυκλοφορίας τους.
Νόμος αρ. 506/2004 σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Οι χρήστες αυτού του ιστότοπου θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι από τις 25 Μαΐου 2018 η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα γίνει σύμφωνα με τον νέο κανονισμό της ΕΕ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (2016/679) με άμεση εφαρμογή σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιταχθεί, για νόμιμους λόγους, στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Αυτό το δικαίωμα μπορεί να ανακληθεί για ορισμένες καταστάσεις που προβλέπονται από το νόμο. Επομένως, το δικαίωμα να αντιταχθεί στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να ασκηθεί εάν η επεξεργασία είναι υποχρεωτική όπως προβλέπεται από το νόμο.

Σύμφωνα με το νόμο, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα ως υποκείμενο δεδομένων:

Δικαίωμα πρόσβασης - επιτρέπει στο υποκείμενο των δεδομένων να λαμβάνει από την Bearings Services S.R.L. επιβεβαίωση ότι τα προσωπικά δεδομένα που την αφορούν υποβάλλονται σε επεξεργασία ή όχι και, εάν ναι, η πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων - μπορείτε να μας ζητήσετε να τροποποιήσουμε τα εσφαλμένα προσωπικά σας δεδομένα ή, ανάλογα με την περίπτωση, να συμπληρώσετε τα δεδομένα που είναι ελλιπή.

Δικαίωμα διαγραφής - μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους τα έχουμε συλλέξει και επεξεργαστεί.
αποσύρατε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων και δεν μπορούμε πλέον να τα επεξεργαστούμε για άλλους νομικούς λόγους.
τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά του νόμου ·
τα δεδομένα πρέπει να διαγραφούν σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.
Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας για επεξεργασία, όταν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, χωρίς να επηρεάζεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που έχει πραγματοποιηθεί έως τότε.

Δικαίωμα αντίστασης - για λόγους που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, όταν η επεξεργασία βασίζεται σε έννομο συμφέρον, καθώς και για να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ.

Περιορισμός - υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μπορείτε να ζητήσετε περιορισμό στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων - στο βαθμό που επεξεργαζόμαστε δεδομένα με αυτόματα μέσα, ενδέχεται να απαιτήσετε από εμάς, σύμφωνα με τη νομοθεσία, να παρέχουμε τα δεδομένα σας σε δομημένη, συχνά χρησιμοποιούμενη και αυτόματα αναγνώσιμη μορφή. Εάν το ζητήσετε από εμάς, ενδέχεται να μεταβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε άλλη οντότητα, εάν είναι τεχνικά δυνατό.

Το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Εθνική Αρχή για την Εποπτεία της Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων (ANSPDCP) και το δικαίωμα να σας απευθύνουμε στα αρμόδια δικαστήρια.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Με την πρόσβαση και χρήση του ιστότοπου rulmentionline.ro, τα προσωπικά σας δεδομένα και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες παρέχονται μπορεί να υποβληθούν σε επεξεργασία και να χρησιμοποιηθούν από την Bearings Services S.R.L. σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες και σκοπούς που σχετίζονται με το μάρκετινγκ, τις τηλεπικοινωνίες, καθώς και με σκοπό την επίτευξη έννομου συμφέροντος της εταιρείας, για τη δημιουργία βάσεων δεδομένων και τη χρήση τους.

Επίσης, με την πρόσβαση και τη χρήση του ιστότοπου, εκφράζετε τη συγκατάθεσή σας για λήψη κλήσεων, SMS ή E-mail για την προώθηση των προϊόντων που προσφέρονται από ή / και μέσω της πλατφόρμας rulmentionline.ro. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του ιστότοπου και τα προσωπικά δεδομένα από την Bearings Services S.R.L., έχετε το δικαίωμα να μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ
Σε περίπτωση που τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε αλλάξουν ή αν συνειδητοποιήσετε ότι έχουμε λανθασμένα προσωπικά δεδομένα για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση rulementidevanzare @ gmail .com

Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια που προκύπτει από εσφαλμένα, μη αυθεντικά, ανεπαρκή ή ελλιπή προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική cookie και στους Όρους και Προϋποθέσεις χρήσης αυτής της σελίδας πλατφόρμας.

Το Super Precision Bearings χρησιμοποιεί COOKIES

Κάνοντας κλικ στο "Ναι, αποδέχομαι" αποδέχεστε τη χρήση των cookies που είναι εγκατεστημένα στον ιστότοπο. Αυτά χρησιμοποιούνται για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης.

Λεπτομέριες