Gizlilik Politikası

Last Updated On: Mart, 2021

Genel bilgi
rulmentionline.ro web sitesini kullanmadan veya ürünlerimizi sipariş etmeden önce, kişisel verilerinizin nasıl işlendiğini ve platformun bir kullanıcısı olarak haklarınızın neler olduğunu anlamak için bu politikayı dikkatlice okumanızı öneririz.

Bu gizlilik politikası, işlenen kişisel veri türlerini, bunların nasıl kullanıldığını, bu işleme için seçeneklerinizin neler olduğunu ve bir veri konusu olarak haklarınıza nasıl saygı göstereceğimizi açıklar. Düzenlemeler (Avrupa Birliği) 2016/679 ("GDPR") dahil olmak üzere kişisel veri koruma mevzuatı.

Veri operatörünüz
Rulmanlar Hizmetleri S.R.L. , 2019 yılında kurulan ve Bacău, Str merkezli bir tüzel kişilik. David Ernst, Sayı. 1, ticari sicil numarası J04 / 1460/2019 ve CUI 41558196 olan Bacău County, ekonomi operatörü olarak, müşterilere üretilen rulman hizmetlerinin sağlanmasıyla ilgili işlemler sırasında kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında sizi bilgilendirmek istiyor.

İşlenen kişisel verilerin kategorileri
Doğrudan sağladığınız veriler

Bize ne tür bilgiler verdiğinizi kontrol edebilmeniz için genellikle kişisel verileri doğrudan sizden toplarız.

Bir teklif oluşturduğunuzda veya bir teklif talep ettiğinizde bize sağladığınız bilgiler.
Siz ve Bearings Services S.R.L. arasındaki sözleşme ilişkisinin geliştirilmesine yönelik bilgiler. Sırasıyla, gerekli ürünlerin yönetimini, doğrulamasını ve faturalandırılmasını devralmak. Kişisel verilerinizin sağlanması, talep edilen ürünlerin vergi yükümlülükleri dahil olmak üzere rulmentionline.ro platformu üzerinden sağlanması gerekir.
E-posta bildirimlerine ve / veya haber bültenlerine abone olmamız için bize sağladığınız bilgiler (adınız ve e-posta adresiniz dahil).
Bize gönderdiğiniz veya sitedeki formlara girdiğiniz herhangi bir iletişimin içerdiği veya bunlarla ilgili bilgiler (bizimle yazışmalar, iletişim içeriği ve bağlantı verileri dahil).
Web sitemizden ürün satın aldığınızda sağladığınız bilgiler.
Gönderiler, bloglar, incelemeler, yorumlar vb.
Web sitemizle etkileşiminizin bir sonucu olarak tarafımızdan toplanan veya oluşturulan veriler

Kişisel bilgilere ek olarak, sistemlerimiz, rulmentionline.ro uygulamasının nasıl kullanıldığını ve hizmetlerimizi nasıl iyileştirebileceğimizi daha iyi anlamamıza yardımcı olmak için bir dizi anonim bilgiyi otomatik olarak toplar. Bu veriler, platformumuza eriştiğiniz bilgisayarın IP adresini, coğrafi konumu, tarayıcı türünü ve sürümünü, işletim sistemini, yönlendirme kaynağını, ziyaret süresini, sayfa görüntülemelerini ve yan gezinmeyi içerir.

Platformumuzdaki sohbet işlevi aracılığıyla iletişim

Bizimle iletişim kurmak, sunduğumuz ürünlerle ilgili bilgileri talep etmek için rulmentionline.ro üzerinde Whatsapp Chat'i kullandığınızda, bu özellik aracılığıyla sağlamayı seçtiğiniz bilgileri toplarız.

Ortakların, müşterilerin ve hizmet sağlayıcıların yasal temsilcileri, bağlantıları veya çalışanları için profesyonel bağlantılar. Özellikle, işlenen profesyonel veriler şunları ifade eder: ad, soyad, pozisyon, telefon numarası ve e-posta adresi.

Bize telefonla, e-postayla veya gerekirse önceden doldurulmuş anketler ve fotoğraf veya telefon görüşmeleri dahil olmak üzere bizimle yazışarak sağladığınız diğer bilgiler ve bize sağlamayı seçtiğiniz diğer kişisel veriler. Sen gönder.

Ayrıca sizi ve cihazlarınızı tanımlamak için tanımlama bilgileri ve benzer teknolojileri kullanırız.Başkalarının da tanımlama bilgileri kullanmasına izin veririz. Bu teknolojileri nasıl kullandığımız Çerez Politikamızda açıklanmaktadır.

Genel Veri Koruma Yönetmeliği'nde özel kişisel veri kategorilerinde yer alan hassas verileri toplamıyoruz veya işlemiyoruz. Ayrıca 16 yaşın altındaki küçükler hakkında veri toplamak veya işlemek istemiyoruz.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNİN AMAÇLARI
Kişisel verilerin kullanımı, yalnızca kişisel verilerin işlenmesi ve bu verilerin serbest dolaşımı ile ilgili olarak bireylerin korunmasıyla bağlantılı olarak yürürlükte olan yasal düzenlemelere uygun olarak gerçekleştirilecektir. Verilerinizin bu belgede ayrıntıları verilen amaçlar için işlenmesi, vermeyi seçerseniz, izninize bağlıdır.

Yukarıdaki bilgileri, hizmetlerimizi iyileştirmek ve dolandırıcılığı önlemeye yönelik meşru menfaatimiz nedeniyle işliyoruz.

Bearings Services, sizden kişisel verileri toplayabilir, ancak bunu yalnızca sizin izninizle ve bunu bize gönüllü olarak sağlarsanız.

Toplanan kişisel verileri aşağıdaki amaçlarla kullanırız:

Web sitesinin ihtiyaçlarınızla alakalı olmasını sağlamak için.
Pazarlama faaliyetleri için, sırasıyla, tarafımızdan sunulan ürünlerle ilgili ticari mesajların uzaktan iletişim (e-posta, SMS) yoluyla, site üzerinden veya duruma göre Bülten aracılığıyla iletilmesi için.
Sizin için en alakalı içeriği oluşturmamıza ve yayınlamamıza yardımcı olmak için.
Sitenin kısıtlı bölümlerine erişim sağlamak için.
Size verimli bir müşteri destek hizmeti sunmak için.
Rulmanlar Hizmetleri S.R.L. bilgileri kendi platformu aracılığıyla toplar ve sitenin ziyaret edildiği IP adresi de dahil olmak üzere en sık ziyaret ettiğiniz sayfalar hakkında istatistiksel verilere dönüştürür. rulmentionline.ro aşağıdaki amaçlar için kişisel verileri geçici olarak depolayan çerezler kullanabilir:

Erişim güvenliğini artırmak için.
Kullanılabilirliği artırmak ve size mümkün olan en iyi hizmeti sunmak için.
KİŞİSEL VERİLERİN SAKLANMASI
Kişisel verileriniz şuralarda saklanabilir:

rulmentionline.ro sitesini barındıran Contabo sunucusu
rulmentionline.ro sitesini yönettiği bilgisayarlar ve harici veri arşivleme birimleri
Dijital arşiv sağlayıcısı Dropbox ve / veya Google Drive'ın şifrelenmiş sunucuları.
KİŞİSEL VERİ İŞLEME SÜRESİ
Rulmanlar Hizmetleri S.R.L. kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen işleme amaçlarına ulaşmak için gerektiği şekilde işleyecektir.

Bir müşteri iseniz, verilerinizi sözleşme ilişkisinin tamamı boyunca ve ardından şirketin sorumluluklarına yüklenen yasal yükümlülüklere uygun olarak işleyeceğiz.

KİŞİSEL VERİLERİ NASIL KULLANIYORUZ
Rulmanlar Hizmetleri S.R.L. kişisel verilerinizi yalnızca gönüllü ve açık rızanızın bir sonucu olarak ve bunların niteliğine bağlı olarak kullanın.

Topladığımız veri türleri ve bunları daha sonra nasıl kullandığımız:

E

Bize e-posta adresini verdiyseniz, bunu size ürünlerimiz hakkında ve ayrıca bu sitede periyodik olarak yayınladığımız makaleler ve kaynaklar hakkında bilgi e-postaları göndermek için kullanacağız.

Ad ve soyad

Bize adınızı ve soyadınızı verdiyseniz, bu verileri sipariş ettiğiniz ürünleri faturalandırmak, işbirliği anlaşmasını sonuçlandırmak veya duruma göre bizden aldığınız e-postaları kişiselleştirmek için kullanırız.

Telefon numarası

Bize telefon numaranızı verdiyseniz, bu bilgileri sizinle hızlı bir şekilde iletişim kurabilmek, ilgilendiğiniz ürün türlerinin tedariki hakkında sizi etkili bir şekilde bilgilendirmek veya gerekli ürünü seçerken size rehberlik etmek için kullanırız.

Şirket Adı

Bize çalıştığınız veya yönettiğiniz şirketin adını verdiyseniz, bu bilgileri aşağıdaki şekilde kullanırız:

Ürünlerin faturalandırılması veya ilgili şirket ile işbirliği sözleşmesi imzalanması amacıyla;
Sizin veya o şirketin çalışanlarından birinin katılımı veya dahil olduğu tüm belgeler şart koşulmalıdır.
Faturalama verisi

Bize fatura verilerini (CNP, CUI, Ticaret Sicil Kayıt Numarası, Şirket Merkez Adresi, Banka Hesabı, Banka Adı, Yasal Temsilci Adı, Yasal Temsilci İşlevi, Seri ve Kimlik Kartı Numarası) verdiyseniz, bu verileri sonuçlandırmak için kullanırız işbirliği sözleşmesi ve mali faturaların hazırlanması.

Bearings Services S.R.L, site kullanıcıları tarafından sağlanan verileri üçüncü kişilere aktarmamayı ve bunları sadece müşterileri ile iletişim kurmak, sitenin işleyişi veya teklifleri hakkında bilgilendirmek amacıyla kullanacağını taahhüt eder.

Veri toplamanın amacı: Şirket tarafından kanuna göre düzenlenen vergi belgelerine bu verileri girmek ve sizi bilgilendirmektir. Temasa geçilebilmesi, işlem belgelerinin düzenlenmesi ve bir siparişin teslim edilebilmesi için gerekli olan verileri sağlamanız gerekmektedir. Reddetmeniz, siparişi işleme koymayı imkansız kılar. Kaydedilen bilgiler operatör tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve kısmen ürünleri teslim eden kurye şirketine iletilir.

ALICILARIN KİŞİSEL VERİLERİ
Kişisel verilerinizi asla satmayacağız.
Romanya Devletinin yürürlükteki yasaları veya denetim organlarının gerektirdiği durumlar haricinde, bu verileri açık rızanız olmadan üçüncü şahıslara aktarmayacağız veya sağlamayacağız. (Ör. Savcılık, Mahkeme, Polis, Mali organlar ve Romanya Devleti veya Avrupa Konseyi tarafından yetkilendirilen veri işleme vb.)
Kişisel müşteri verilerini, onların rızası olmadan yurtdışındaki Avrupa Birliği ülkelerine aktarmayacağız.
KİŞİSEL VERİLERİN AÇIKLANMASI
Bearings Services S.R.L, yetkisiz kişiler tarafından hileli erişim, bilgisayar virüsleri veya aşağıdakilerin siber saldırılarının ardından hiçbir mali, ahlaki veya herhangi bir sorumluluk kabul etmez:

kişisel verilerinizi barındıran sunucular, bilgisayarlar, cihazlar;
bazen işbirliği yapmak zorunda olduğumuz harici işbirlikçilere ait veritabanları.
Kişisel verilerinizin saklandığı elektronik arşivlerde bir dolandırıcılık veya bilgisayar saldırısı durumu yaşandığını fark edersek, yasaya göre güvenlik ihlalinin ortaya çıkmasından itibaren en geç 72 saat içinde sizi bilgilendireceğiz, A.N.S.P.D.C.P. (Kişisel Veri İşleme Denetimi için Ulusal Otorite), Romanya Devletinin bu tür olayları yönetmeye yetkili yetkili organı.

Kişisel verilerinizi, ticari iletişimin sağlanması da dahil olmak üzere, ürünlerin sağlanmasında yer alan tarafımızdan yetkilendirilmiş kuruluşlara ve / veya kişilere ifşa edebiliriz.

Kişisel verileriniz, Çerez Politikası'nda açıklandığı gibi üçüncü taraf Çerez ve benzer teknolojiler sağlayıcılarına da ifşa edilebilir. Bu durumlarda, tanımlama bilgileri / benzer teknolojiler aracılığıyla toplanan kişisel verileriniz, yeterli düzeyde koruma sağlanmayan üçüncü ülkelere (yani Avrupa Birliği dışına) aktarılabilir.

İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARI
Rulmanlar Hizmetleri S.R.L. Siteye girilen verileri aşağıdakilere göre toplayabilir ve işleyebilir:

Kanun no. Kişisel verilerin işlenmesi ve serbest dolaşımıyla ilgili olarak bireylerin korunması için Romanya'nın 677/2001 (değiştirilmiş ve tamamlanmış).
Kanun no. Elektronik iletişim sektöründe kişisel verilerin işlenmesi ve mahremiyetin korunması hakkında 506/2004.
Bu sitenin kullanıcıları ayrıca 25 Mayıs 2018 tarihinden itibaren kişisel verilerin toplanması ve işlenmesinin tüm AB ülkelerinde doğrudan uygulama ile kişisel verilerin korunmasına ilişkin yeni AB Yönetmeliğine (2016/679) uygun olarak yapılacağını bilmelidir.

Herkes, meşru nedenlerle kişisel verilerinin işlenmesine itiraz etme hakkına sahiptir. Bu hak, kanunun öngördüğü belirli durumlar için geri alınabilir. Bu nedenle, kişisel verilerin işlenmesine karşı çıkma hakkı, işlemenin yasalarca öngörüldüğü gibi zorunlu olması durumunda kullanılamaz.

Yasaya göre, veri sahibi olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

Erişim hakkı - veri sahibinin Bearings Services S.R.L. kendisiyle ilgili kişisel verilerin işlenip işlenmediğine ve eğer öyleyse, bu verilere ve diğer yararlı bilgilere erişim olduğuna dair bir onay.

Verileri düzeltme hakkı - bizden yanlış kişisel verilerinizi değiştirmemizi isteyebilir veya duruma göre eksik olan verileri doldurmamızı isteyebilirsiniz.

Silme hakkı - aşağıdaki durumlarda kişisel verilerin silinmesini talep edebilirsiniz:

onları topladığımız ve işlediğimiz amaçlar için artık gerekli değiller;
verilerin işlenmesine ilişkin onayınızı geri çektiyseniz ve bunları artık başka yasal gerekçelerle işleyemiyoruz;
veriler yasalara aykırı olarak işlenir;
veriler ilgili mevzuata uygun olarak silinmelidir.
İşlem, rızanıza dayandığında, o zamana kadar gerçekleştirilen işlemenin hukuka uygunluğunu etkilemeden işleme için verdiğiniz izni geri çekme hakkı.

Muhalefet hakkı - içinde bulunduğunuz özel durumla ilgili nedenlerden dolayı, işleme meşru bir menfaat temelinde yapıldığında ve ayrıca profillerin oluşturulması da dahil olmak üzere doğrudan pazarlama amacıyla verilerin işlenmesine herhangi bir zamanda karşı çıkma.

Kısıtlama - belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesine yönelik bir kısıtlama talep edebilirsiniz.

Veri taşınabilirliği hakkı - Verileri otomatik yollarla işlediğimiz ölçüde, yasalara uygun olarak verilerinizi yapılandırılmış, sık kullanılan ve otomatik olarak okunabilir bir biçimde sağlamamızı talep edebilirsiniz. Bizden bunu talep ederseniz, teknik olarak mümkünse verilerinizi başka bir kuruluşa aktarabiliriz.

Kişisel Veri İşleme Denetimi Ulusal Otoritesine (ANSPDCP) şikayette bulunma hakkı ve sizi yetkili mahkemelere iletme hakkı.

BU GİZLİLİK POLİTİKASININ KABULÜ
rulmentionline.ro sitesine erişerek ve onu kullanarak, kişisel verileriniz ve sağlanan diğer tüm bilgiler Bearings Services S.R.L. tarafından işlenebilir ve kullanılabilir. pazarlama, telekomünikasyon ile ilgili her türlü faaliyet ve amaç için ve ayrıca şirketin meşru menfaatini sağlamak amacıyla, veri tabanlarının kurulması ve bunların kullanımı için.

Ayrıca, siteye erişerek ve kullanarak, platform tarafından ve / veya platform aracılığıyla sunulan ürünleri tanıtmak için arama, SMS veya E-posta almaya rıza göstermiş olursunuz rulmentionline.ro. Sitenin kullanım koşullarını ve Bearings Services S.R.L.'nin kişisel verilerini kabul etmiyorsanız, bu siteyi kullanmama hakkına sahipsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİ GÜNCELLEME
Bize sağladığınız kişisel verilerin değişmesi veya hakkınızda yanlış kişisel verilerimiz olduğunu fark etmeniz durumunda, lütfen rulmentidevanzare @ gmail .com adresinden e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.

Bize sağladığınız yanlış, orijinal olmayan, yetersiz veya eksik kişisel verilerden kaynaklanan herhangi bir kayıptan sorumlu olmayacağız.

Daha fazla bilgi için, Çerez Politikası sayfasına ve bu platform sayfasının Kullanım Hüküm ve Koşullarına bakın.

Super Precision Bearings, ÇEREZ kullanır

"Evet, kabul ediyorum" seçeneğine tıklayarak sitede kurulu çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz. Bunlar, size mümkün olan en iyi gezinme deneyimini sunmak için kullanılır.

Detaylar