politika privatnosti

Last Updated On: ožujka, 2021

Opće informacije
Prije korištenja web stranice rulmentionline.ro ili naručivanja naših proizvoda, preporučujemo vam da pažljivo pročitate ovo pravilo kako biste razumjeli kako se obrađuju vaši osobni podaci i koja su vaša prava kao korisnika platforme.

Ova politika privatnosti objašnjava vrste osobnih podataka koji se obrađuju, kako se koriste, koje su vaše mogućnosti za ovu obradu i kako ćemo poštovati vaša prava kao subjekta podataka. Zakonodavstvo o zaštiti osobnih podataka, uključujući propise (Europska unija) 2016/679 ("GDPR").

Vaš operater podataka
Bearings Services S.R.L. , Pravna osoba osnovana 2019. godine sa sjedištem u Bacăuu, Ul. Dr. David Ernst, izdanje. 1, županija Bacău s registracijskim brojem u trgovačkom registru J04 / 1460/2019 i CUI 41558196, kao gospodarski subjekt, želi vas informirati o obradi vaših osobnih podataka tijekom operacija povezanih s pružanjem usluga ležajeva proizvedenih kupcima.

Kategorije obrađenih osobnih podataka
Podaci koje pružate izravno

Općenito prikupljamo osobne podatke izravno od vas kako biste mogli kontrolirati kakve nam podatke pružate.

Podaci koje nam dajete kada kreirate ponudu ili zatražite ponudu.
Informacije za razvoj ugovornog odnosa između vas i Bearings Services S.R.L. Odnosno, preuzeti upravljanje, provjeru valjanosti i fakturiranje potrebnih proizvoda. Davanje vaših osobnih podataka potrebno je za pružanje traženih proizvoda putem platforme rulmentionline.ro, uključujući porezne obveze.
Podaci koje nam dajete da bismo se pretplatili na obavijesti e-poštom i / ili biltene (uključujući vaše ime i e-adresu).
Podaci sadržani ili povezani s bilo kojom komunikacijom koju nam pošaljete ili unesete u obrasce na web mjestu (uključujući korespondenciju s nama, sadržaj kontakta i podatke o povezivanju).
Podaci koje pružate prilikom kupnje proizvoda s naše web stranice.
Objave, blogovi, recenzije, komentari itd.
Podaci koje smo prikupili ili generirali kao rezultat vaše interakcije s našim web mjestom

Osim osobnih podataka, naši sustavi automatski prikupljaju brojne anonimne podatke kako bi nam pomogli da bolje razumijemo kako se rulmentionline.ro koristi i kako možemo poboljšati svoje usluge. Ti podaci uključuju IP adresu računala s kojeg pristupate našoj platformi, zemljopisni položaj, vrstu i verziju preglednika, operativni sustav, izvor preporuke, trajanje posjeta, prikaze stranica i bočnu navigaciju.

Komunikacija putem funkcije chata na našoj platformi

Kada koristite Whatsapp Chat na rulmentionline.ro za komunikaciju s nama, za traženje relevantnih podataka o proizvodima koje nudimo, mi prikupljamo podatke koje ste odabrali pružiti putem ove značajke.

Profesionalni kontakti za zakonske zastupnike, kontakte ili zaposlenike partnera, kupaca i pružatelja usluga. Konkretno, obrađeni profesionalni podaci odnose se na: ime, prezime, radno mjesto, telefonski broj i e-adresu.

Ostale informacije koje nam pružate putem korespondencije s nama telefonom, e-poštom ili bilo kojim drugim načinom, uključujući, ako je potrebno, unaprijed ispunjene upitnike i foto ili telefonske razgovore, kao i sve druge osobne podatke koje odlučite dostaviti. Ti ih pošalji.

Također koristimo kolačiće i slične tehnologije za identifikaciju vas i vaših uređaja. Također dopuštamo drugim ljudima da koriste kolačiće. Kako koristimo ove tehnologije opisano je u našoj politici kolačića.

Ne prikupljamo i ne obrađujemo osjetljive podatke koji su uključeni u Opću uredbu o zaštiti podataka u posebne kategorije osobnih podataka. Također ne želimo prikupljati ili obrađivati ​​podatke o maloljetnicima mlađim od 16 godina.

SVRHA OBRADE OSOBNIH PODATAKA
Korištenje osobnih podataka provodit će se samo u skladu s važećim zakonskim propisima u vezi sa zaštitom pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnog kretanja takvih podataka. Obrada vaših podataka u svrhe opisane u ovom dokumentu temelji se na vašem pristanku ako ih odlučite pružiti.

Gore obrađene podatke obrađujemo radi poboljšanja naših usluga i zbog našeg legitimnog interesa za sprečavanje prijevara.

Usluge Bearings mogu od vas prikupljati osobne podatke, ali samo uz vaš pristanak i ako nam ih pružite dobrovoljno.

Osobne podatke prikupljene koristimo u sljedeće svrhe:

Da biste osigurali da web stranica odgovara vašim potrebama.
Za marketinške aktivnosti, odnosno za prijenos putem sredstava za komunikaciju na daljinu (e-mailom, SMS-om) komercijalnih poruka u vezi s proizvodima koje mi nudimo putem web mjesta ili, ovisno o slučaju, Newslettera.
Da biste nam pomogli stvoriti i objaviti najrelevantniji sadržaj za vas.
Da bi se osigurao pristup ograničenim dijelovima web stranice.
Da bismo vam pružili učinkovitu uslugu korisničke podrške.
Bearings Services S.R.L. prikuplja informacije putem vlastite platforme i obrađuje ih u statistiku o tome koje stranice najčešće posjećujete, uključujući IP adresu s koje se posjećuje web mjesto. rulmentionline.ro može koristiti kolačiće, privremeno pohranjujući osobne podatke u sljedeće svrhe:

Da bi se poboljšala sigurnost pristupa.
Da biste poboljšali iskoristivost i pružili vam najbolju moguću uslugu.
SKLADIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA
Vaši osobni podaci mogu se pohraniti na:

Contabo poslužitelj domaćin web lokacije rulmentionline.ro
računala i vanjske jedinice za arhiviranje podataka s kojima upravlja web mjestom rulmentionline.ro
šifrirani poslužitelji davatelja usluga digitalne arhive Dropbox i / ili Google Drive.
TRAJANJE OBRADE OSOBNIH PODATAKA
Bearings Services S.R.L. obrađivat će vaše osobne podatke u mjeri potrebnoj za postizanje gore spomenutih svrha obrade.

Ako ste kupac, obrađivat ćemo vaše podatke tijekom cijelog trajanja ugovornog odnosa i naknadno, u skladu sa zakonskim obvezama koje preuzimaju odgovornosti tvrtke.

KAKO KORISTIMO OSOBNE PODATKE
Bearings Services S.R.L. koristiti svoje osobne podatke samo kao rezultat vašeg dobrovoljnog i jasnog pristanka i ovisno o njihovoj prirodi.

Vrste podataka koje prikupljamo i kako ih kasnije koristimo:

Email adresa

Ako ste nam poslali adresu e-pošte, koristit ćemo je za slanje e-poruka s informacijama o našim proizvodima, ali i o člancima i resursima koje povremeno objavljujemo na ovom mjestu.

Ime i prezime

Ako ste nam dostavili svoje ime i prezime, te podatke koristimo u svrhu fakturiranja proizvoda koje ste naručili, za zaključivanje sporazuma o suradnji ili, za slučaj da prilagodimo e-poštu koju primate od nas.

Broj telefona

Ako ste nam poslali svoj telefonski broj, koristimo ove podatke kako bismo vas mogli brzo kontaktirati kako bismo vas učinkovito informirali o isporuci vrsta proizvoda koji vas zanimaju ili vas usmjerili u odabiru potrebnog proizvoda.

Naziv tvrtke

Ako ste nam naveli ime tvrtke u kojoj radite ili kojom upravljate, koristimo ove podatke kako slijedi:

u svrhu fakturiranja proizvoda ili sklapanja ugovora o suradnji s odgovarajućom tvrtkom;
svi dokumenti u kojima se mora predvidjeti vaše sudjelovanje ili sudjelovanje, ili sudjelovanje jednog od zaposlenika te tvrtke.
Podaci o naplati

Ako ste nam dostavili podatke o fakturiranju (CNP, CUI, registracijski broj trgovačkog registra, adresa sjedišta tvrtke, bankovni račun, naziv banke, ime zakonskog zastupnika, funkcija zakonskog zastupnika, serijski broj i broj osobne iskaznice), koristimo ove podatke za zaključivanje ugovor o suradnji i priprema fiskalnih računa.

Bearings Services S.R.L se obvezuje da podatke koje su dali korisnici web mjesta neće prenositi trećim stranama i da će ih koristiti samo u svrhu komunikacije sa svojim kupcima, obavještavajući ih o radu stranice ili njezinim ponudama.

Svrha prikupljanja podataka je: Unos ovih podataka u porezne dokumente koje je tvrtka izdala u skladu sa zakonom i obavještavanje vas. Trebate dostaviti podatke potrebne za kontaktiranje, izdavanje transakcijskih dokumenata i isporuku narudžbe. Vaše odbijanje onemogućava obradu narudžbe. Snimljeni podaci namijenjeni su operateru i dijelom se prenose kurirskoj tvrtki koja isporučuje proizvode.

PRIMATELJI OSOBNI PODACI
Nikada nećemo prodati vaše osobne podatke.
Nećemo prenositi ili pružati ove podatke trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada nas zahtijevaju primjenjivi zakoni ili kontrolna tijela rumunjske države. (Npr. Tužiteljstvo, sud, policija, fiskalna tijela i obrada podataka koje je odobrila rumunjska država ili Vijeće Europe, itd.)
Osobne podatke kupaca nećemo prenositi u inozemstvo u zemlje Europske unije bez njihovog pristanka.
OTKRIVANJE OSOBNIH PODATAKA
Bearings Services S.R.L ne preuzima financijsku, moralnu ili bilo kakvu odgovornost zbog prijevarnog pristupa neovlaštenih osoba, računalnih virusa ili cyber napada:

poslužitelji, računala, uređaji na kojima se nalaze vaši osobni podaci;
baze podataka koje pripadaju vanjskim suradnicima s kojima ponekad moramo surađivati.
Ako primijetimo pojavu situacije prijevare ili računalnog napada na elektroničke arhive u kojima se pohranjuju vaši osobni podaci, u skladu sa zakonom obavijestit ćemo vas u roku od najviše 72 sata od otkrivanja kršenja sigurnosti, A.N.S.P.D.C.P. (Nacionalno tijelo za nadzor obrade osobnih podataka), nadležno tijelo rumunjske države ovlašteno za upravljanje takvim incidentima.

Vaše osobne podatke možemo otkriti subjektima i / ili osobama koje smo ovlastili uključene u pružanje proizvoda, uključujući pružanje komercijalnih komunikacija.

Vaši se osobni podaci mogu otkriti i trećim pružateljima kolačića i sličnih tehnologija, kako je opisano u Pravilima o kolačićima. U tim se situacijama vaši osobni podaci prikupljeni kolačićima / sličnim tehnologijama mogu prenijeti u treće zemlje (tj. Izvan Europske unije) kojima nije dodijeljena odgovarajuća razina zaštite.

PRAVA ZAPISANE OSOBE
Bearings Services S.R.L. može prikupljati i obrađivati ​​podatke unesene na web mjestu, prema:

Zakon br. 677/2001 Rumunjske (izmijenjen i dopunjen) za zaštitu pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i njihovog slobodnog kretanja.
Zakon br. 506/2004 o obradi osobnih podataka i zaštiti privatnosti u sektoru elektroničkih komunikacija.
Korisnici ove web stranice također trebaju biti svjesni da će se od 25. svibnja 2018. prikupljanje i obrada osobnih podataka obavljati u skladu s novom Uredbom EU-a o zaštiti osobnih podataka (2016/679) s izravnom primjenom u svim zemljama EU-a.

Svatko ima pravo iz legitimnih razloga prigovoriti obradi njegovih osobnih podataka. Ovo se pravo može opozvati u određenim slučajevima predviđenim zakonom. Dakle, pravo protivljenja obradi osobnih podataka ne može se ostvariti ako je obrada obavezna kako je predviđeno zakonom.

Po zakonu imate sljedeća prava kao subjekt podataka:

Pravo pristupa - omogućuje subjektu podataka da pribavi od Bearings Services S.R.L. potvrdu da se osobni podaci koji se odnose na nju obrađuju ili ne i, ako jesu, pristup tim podacima i drugim korisnim informacijama.

Pravo na ispravak podataka - možete zatražiti da izmijenimo vaše netočne osobne podatke ili, ovisno o slučaju, popunimo nepotpune podatke.

Pravo na brisanje - brisanje osobnih podataka možete zatražiti u sljedećim situacijama:

više nisu potrebni za svrhe u koje smo ih prikupili i obradili;
povukli ste pristanak za obradu podataka i više ih ne možemo obrađivati ​​na drugim pravnim osnovama;
podaci se obrađuju protiv zakona;
podaci se moraju brisati u skladu s odgovarajućim zakonodavstvom.
Pravo na povlačenje vašeg pristanka za obradu, kada se obrada temelji na vašem pristanku, bez utjecaja na zakonitost do tada izvršene obrade.

Pravo na prigovor - iz razloga povezanih s određenom situacijom u kojoj se nalazite, kada se obrada temelji na legitimnom interesu, kao i zbog suprotstavljanja obradi podataka u bilo koje vrijeme u svrhe izravnog marketinga, uključujući stvaranje profila.

Ograničenje - pod određenim uvjetima možete zatražiti ograničenje obrade vaših osobnih podataka.

Pravo na prenosivost podataka - u mjeri u kojoj podatke obrađujemo automatskim sredstvima, možda ćete od nas zatražiti da u skladu sa zakonom pružimo vaše podatke u strukturiranom, često korištenom i automatski čitljivom obliku. Ako to zatražite od nas, možemo proslijediti vaše podatke drugom entitetu, ako je to tehnički moguće.

Pravo na podnošenje žalbe Nacionalnom tijelu za nadzor obrade osobnih podataka (ANSPDCP) i pravo obraćanja vama nadležnim sudovima.

PRIHVAĆANJE OVE POLITIKE PRIVATNOSTI
Pristupom i korištenjem web stranice rulmentionline.ro, vaši osobni podaci i bilo koji drugi podaci mogu biti obrađeni i korišteni od strane tvrtke Bearings Services S.R.L. u bilo kojim aktivnostima i svrhama povezanim s marketingom, telekomunikacijama, kao i u svrhu postizanja legitimnog interesa tvrtke, za uspostavu baza podataka i njihovu upotrebu.

Također, pristupom i korištenjem web mjesta izjavljujete svoj pristanak za primanje poziva, SMS-a ili e-pošte za promociju proizvoda koje nudi i / ili putem platforme rulmentionline.ro. Ako se ne slažete s uvjetima korištenja stranice i osobnim podacima tvrtke Bearings Services S.R.L., imate pravo ne koristiti ovu stranicu.

AŽURIRANJE OSOBNIH PODATAKA
U slučaju da se osobni podaci koje ste nam dostavili promijene ili ako postanete svjesni da imamo netačne osobne podatke o vama, kontaktirajte nas e-poštom na rulmentidevanzare @ gmail .com

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak koji proizlazi iz netočnih, neautentičnih, nedovoljnih ili nepotpunih osobnih podataka koje nam dostavite.

Za više informacija pogledajte stranicu Pravila o kolačićima i Uvjete i odredbe korištenja ove stranice platforme.

Super Precision Bearings koristi KOLAČIĆE

Klikom na "Da, prihvaćam" pristajete na upotrebu kolačića instaliranih na web mjestu. Koriste se kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo pregledavanja.

Pojedinosti