політика конфіденційності

Last Updated On: березня, 2021

Загальна інформація
Перш ніж користуватися веб-сайтом rulmentionline.ro або замовляти наші продукти, ми радимо вам уважно прочитати цю політику, щоб зрозуміти, як обробляються ваші персональні дані та які права ви маєте як користувач платформи.

Ця політика конфіденційності пояснює типи особистих даних, які обробляються, як вони використовуються, які варіанти ви маєте для цієї обробки та як ми будемо поважати ваші права як суб’єкта даних. Законодавство про захист персональних даних, включаючи нормативні акти (Європейський Союз) 2016/679 ("GDPR").

Ваш оператор даних
Підшипники Services S.R.L. , Юридична особа, заснована в 2019 році, з місцезнаходженням у місті Бакеу, вул. Доктор Девід Ернст, Вип. 1, округ Бакеу з реєстраційним номером у комерційному реєстрі J04 / 1460/2019 та CUI 41558196, як господарський оператор, бажає повідомити вас про обробку ваших персональних даних під час операцій, пов'язаних з наданням послуг з підшипників, що надаються клієнтам.

Категорії персональних даних, що обробляються
Дані, які ви надаєте безпосередньо

Як правило, ми збираємо персональні дані безпосередньо від вас, щоб ви могли контролювати, яку інформацію ви нам надаєте.

Інформація, яку ви надаєте нам, коли створюєте пропозицію або подаєте запит на пропозицію.
Інформація для розвитку договірних відносин між вами та Bearings Services S.R.L. Відповідно, взяти на себе управління, перевірку та виставлення рахунків необхідної продукції. Надання ваших персональних даних вимагається для надання запитуваних продуктів через платформу rulmentionline.ro, включаючи податкові зобов’язання.
Інформація, яку ви надаєте нам для підписки на сповіщення електронною поштою та / або бюлетені (включаючи ваше ім’я та електронну адресу).
Інформація, що міститься або стосується будь-якого спілкування, яке ви нам надсилаєте або вводите у форми на веб-сайті (включаючи листування з нами, контактний вміст та дані про зв’язок).
Інформація, яку ви надаєте, купуючи товари на нашому веб-сайті.
Дописи, блоги, огляди, коментарі тощо.
Дані, зібрані або сформовані нами в результаті вашої взаємодії з нашим веб-сайтом

Окрім особистої інформації, наші системи автоматично збирають ряд анонімних даних, щоб допомогти нам краще зрозуміти, як використовується rulmentionline.ro і як ми можемо вдосконалити наші послуги. Ці дані включають IP-адресу комп'ютера, з якого ви отримуєте доступ до нашої платформи, географічне розташування, тип і версія браузера, операційну систему, джерело переходу, тривалість відвідування, перегляди сторінок та бічну навігацію.

Спілкування за допомогою функції чату на нашій платформі

Коли ви використовуєте WhatsApp Chat на rulmentionline.ro для спілкування з нами, для запиту відповідної інформації про товари, які ми пропонуємо, ми збираємо інформацію, яку ви вирішили надати за допомогою цієї функції.

Професійні контакти для законних представників, контактів або працівників партнерів, клієнтів та постачальників послуг. Зокрема, обробляються професійні дані: ім’я, прізвище, посада, номер телефону та електронна адреса.

Інша інформація, яку ви надаєте нам по листуванню з нами по телефону, електронною поштою або будь-яким іншим способом, включаючи, за необхідності, попередньо заповнені анкети та фото- чи телефонні інтерв’ю, а також будь-які інші персональні дані, які ви вирішили надати нам. Ви надсилаєте їх.

Ми також використовуємо файли cookie та подібні технології для ідентифікації вас та ваших пристроїв. Також ми дозволяємо іншим людям використовувати файли cookie. Як ми використовуємо ці технології, описано в нашій Політиці щодо файлів cookie.

Ми не збираємо та не обробляємо конфіденційні дані, які включені до Загального регламенту захисту даних у спеціальних категоріях персональних даних. Ми також не хочемо збирати або обробляти дані щодо неповнолітніх, яким не виповнилося 16 років.

МЕТИ ОБРОБКИ ОСОБИСТИХ ДАНИХ
Використання персональних даних здійснюватиметься лише відповідно до чинних правових норм у зв'язку із захистом фізичних осіб при обробці персональних даних та вільному переміщенні таких даних. Обробка ваших даних для цілей, детально описаних у цьому документі, ґрунтується на вашій згоді, якщо ви вирішите надати їх.

Ми обробляємо вищезазначену інформацію для покращення наших послуг та через наш законний інтерес у запобіганні шахрайству.

Служби Bearings можуть збирати персональні дані від вас, але лише за вашою згодою та якщо ви надаєте їх нам добровільно.

Ми використовуємо персональні дані, зібрані для таких цілей:

Переконатися, що веб-сайт відповідає вашим потребам.
Для маркетингової діяльності, відповідно для передачі за допомогою засобів дистанційного зв'язку (електронної пошти, SMS) комерційних повідомлень стосовно пропонованих нами продуктів через веб-сайт або, залежно від обставин, Інформаційний бюлетень.
Допомогти нам створити та опублікувати найбільш відповідний для вас вміст.
Забезпечити доступ до обмежених розділів сайту.
Надати вам ефективну службу підтримки клієнтів.
Підшипники Services S.R.L. збирає інформацію через власну платформу та обробляє її у статистичні дані про те, які сторінки ви відвідуєте найчастіше, включаючи IP-адресу, з якої відвідується сайт. rulmentionline.ro може використовувати файли cookie, тимчасово зберігаючи особисті дані для таких цілей:

Для підвищення безпеки доступу.
Щоб покращити зручність використання та надати Вам найкращу послугу.
ЗБЕРІГАННЯ ОСОБИСТИХ ДАНИХ
Ваші персональні дані можна зберігати на:

Сервер Contabo, що розміщує сайт rulmentionline.ro
комп’ютери та зовнішні блоки архівування даних, за допомогою яких він управляє сайтом rulmentionline.ro
зашифровані сервери постачальника цифрових архівів Dropbox та / або Google Drive.
ТРИВАЛІСТЬ ОБРОБКИ ОСОБИСТИХ ДАНИХ
Підшипники Services S.R.L. буде обробляти ваші персональні дані в обсязі, необхідному для досягнення цілей обробки, зазначених вище.

Якщо ви є клієнтом, ми оброблятимемо ваші дані протягом усього строку дії договірних відносин і згодом, відповідно до юридичних зобов'язань, що покладаються на обов'язки компанії.

ЯК ВИКОРИСТОВУЄМО ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ
Підшипники Services S.R.L. використовувати ваші персональні дані лише в результаті добровільної та чіткої згоди та залежно від їх характеру.

Типи даних, які ми збираємо, і те, як ми їх використовуємо пізніше:

Електронна адреса

Якщо ви надали нам електронну адресу, ми будемо використовувати її для надсилання вам електронних листів про нашу продукцію, а також про статті та ресурси, які ми періодично публікуємо на цьому веб-сайті.

Ім'я та прізвище

Якщо ви надали нам своє ім’я та прізвище, ми використовуємо ці дані для виставлення рахунків на замовлені вами товари, для укладення угоди про співпрацю або, залежно від обставин, для персоналізації електронних листів, які ви отримуєте від нас.

Телефонний номер

Якщо ви надали нам свій номер телефону, ми використовуємо цю інформацію, щоб мати можливість швидко зв’язатися з вами, щоб ефективно інформувати вас про постачання видів продукції, яка вас цікавить, або направляти у виборі необхідного товару.

Назва компанії

Якщо ви надали нам назву компанії, в якій ви працюєте або якою ви керуєте, ми використовуємо цю інформацію таким чином:

з метою виставлення рахунків-фактур на товари або укладення договору про співпрацю з відповідною компанією;
усі документи, в яких має бути передбачена ваша участь чи участь, або участь одного із працівників цієї компанії.
Дані оплати

Якщо ви надали нам дані виставлення рахунків (CNP, CUI, реєстраційний номер торгового реєстру, адресу штаб-квартири компанії, банківський рахунок, ім’я банку, ім’я законного представника, функцію законного представника, серійний номер та номер посвідчення особи), ми використовуємо ці дані для висновку договір про співпрацю та підготовка фіскальних накладних.

Компанія Bearings Services S.R.L зобов'язується не передавати дані, надані користувачами сайту, третім особам і використовувати їх лише для спілкування зі своїми клієнтами, інформування їх про роботу сайту або його пропозицій.

Метою збору даних є: Внесення цих даних до податкових документів, виданих компанією згідно із законодавством, та інформування Вас. Ви зобов’язані надати дані, необхідні для того, щоб з вами зв’язалися, щоб ви могли оформити транзакційні документи та отримати замовлення. Ваша відмова унеможливлює обробку замовлення. Записана інформація призначена для використання оператором і частково передається кур'єрській компанії, яка доставляє продукцію.

ОЦІНЮВАЧІ ОСОБИСТІ ДАНІ
Ми ніколи не продамо ваші персональні дані.
Ми не передаватимемо та не передаватимемо ці дані третім особам без вашої явної згоди, за винятком випадків, коли від нас вимагаються чинне законодавство або контрольні органи румунської держави. (Напр. Прокуратура, суд, поліція, фіскальні органи та обробка даних, дозволена державою Румунії або Радою Європи тощо)
Ми не будемо передавати особисті дані клієнтів за кордон до країн Європейського Союзу без їх згоди.
РОЗКРИТТЯ ОСОБИСТИХ ДАНИХ
Компанія Bearings Services S.R.L не несе фінансової, моральної та будь-якої відповідальності за шахрайський доступ сторонніх осіб, комп’ютерних вірусів або кібератак:

сервери, комп’ютери, пристрої, що містять ваші особисті дані;
бази даних, що належать зовнішнім співавторам, з якими нам іноді доводиться співпрацювати.
Якщо ми помітимо ситуацію шахрайства або комп’ютерної атаки на електронні архіви, де зберігаються ваші персональні дані, згідно із законом, ми повідомимо вас протягом максимум 72 годин з моменту виявлення порушення безпеки, A.N.S.P.D.C.P. (Національний орган з нагляду за обробкою персональних даних), компетентний орган румунської держави, уповноважений керувати такими інцидентами.

Ми можемо розкривати ваші персональні дані юридичним особам та / або особам, уповноваженим нами, які беруть участь у наданні продуктів, включаючи надання комерційних повідомлень.

Ваші персональні дані також можуть бути розкриті стороннім постачальникам файлів cookie та подібних технологій, як це описано в Політиці щодо файлів cookie. У цих ситуаціях ваші персональні дані, зібрані за допомогою файлів cookie / подібних технологій, можуть бути передані третім країнам (тобто за межами Європейського Союзу), яким не надано належний рівень захисту.

ПРАВА ЗАЙМЕРЕНОЇ ОСОБИ
Підшипники Services S.R.L. може збирати та обробляти дані, введені на сайті, відповідно до:

Закон № 677/2001 Румунії (із змінами та доповненнями) щодо захисту фізичних осіб щодо обробки персональних даних та їх вільного руху.
Закон № 506/2004 про обробку персональних даних та захист приватного життя в секторі електронних комунікацій.
Користувачі цього веб-сайту також повинні знати, що з 25 травня 2018 року збір та обробка персональних даних буде здійснюватися відповідно до нового Регламенту ЄС про захист персональних даних (2016/679), який безпосередньо застосовується у всіх країнах ЄС.

Кожен має право з законних причин заперечити проти обробки його персональних даних. Це право може бути скасовано у певних ситуаціях, передбачених законодавством. Таким чином, право протистояти обробці персональних даних не може бути реалізоване, якщо обробка є обов’язковою, як це передбачено законодавством.

За законом ви маєте такі права як суб’єкт даних:

Право доступу - дозволяє суб’єкту даних отримувати від Bearings Services S.R.L. підтвердження того, що персональні дані, що стосуються неї, обробляються чи ні, і, якщо так, доступ до цих даних та іншої корисної інформації.

Право на виправлення даних - ви можете попросити нас змінити ваші персональні дані неправильно або, якщо потрібно, заповнити неповні дані.

Право на видалення - Ви можете вимагати видалення персональних даних у таких ситуаціях:

вони більше не потрібні для цілей, для яких ми їх зібрали та обробили;
Ви відкликали свою згоду на обробку даних, і ми більше не можемо обробляти їх на інших законних підставах;
дані обробляються проти закону;
дані повинні бути видалені відповідно до відповідного законодавства.
Право відкликати вашу згоду на обробку, коли обробка ґрунтується на вашій згоді, не впливаючи на законність обробки, виконаної до цього часу.

Право на опозицію - з причин, пов’язаних із конкретною ситуацією, в якій ви перебуваєте, коли обробка ґрунтується на законних інтересах, а також протидіяти будь-коли обробці даних для цілей прямого маркетингу, включаючи створення профілів.

Обмеження - за певних умов ви можете вимагати обмеження на обробку ваших персональних даних.

Право на портативність даних - наскільки ми обробляємо дані автоматичними засобами, ви можете вимагати від нас, відповідно до закону, надання ваших даних у структурованій, часто використовуваній та автоматично читаній формі. Якщо ви запитуєте це у нас, ми можемо передати ваші дані іншій організації, якщо це технічно можливо.

Право подати скаргу до Національного органу з нагляду за обробкою персональних даних (ANSPDCP) та право звертатись до Вас до компетентних судів.

ПРИЙНЯТТЯ ЦІЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Отримавши доступ до веб-сайту rulmentionline.ro та використовуючи його, ваші персональні дані та будь-яка інша надана інформація можуть бути оброблені та використані компанією Bearings Services S.R.L. у будь-якій діяльності та цілях, пов’язаних з маркетингом, телекомунікаціями, а також з метою досягнення законних інтересів компанії, створення баз даних та їх використання.

Крім того, отримуючи доступ до веб-сайту та використовуючи його, ви висловлюєте свою згоду на отримання дзвінків, SMS чи електронної пошти з метою просування продуктів, пропонованих та / або через платформу rulmentionline.ro. Якщо ви не згодні з умовами використання сайту та персональними даними компанії Bearings Services S.R.L., ви маєте право не використовувати цей сайт.

ОНОВЛЕННЯ ВАШИХ ОСОБИСТИХ ДАНИХ
У разі зміни персональних даних, які ви нам надали, або якщо вам стало відомо, що у нас є якісь неправильні персональні дані про вас, зв’яжіться з нами електронною поштою за адресою rulmentidevanzare @ gmail .com

Ми не будемо нести відповідальність за будь-які збитки, спричинені неправильними, недостовірними, недостатніми або неповними персональними даними, які ви нам надаєте.

Для отримання додаткової інформації див. Сторінку політики щодо файлів cookie та Загальні положення та умови використання цієї сторінки платформи.

Super Precision Bearings використовує COOKIES

Натискаючи "Так, я приймаю", ви погоджуєтесь на використання файлів cookie, встановлених на сайті. Вони використовуються, щоб надати вам найкращий досвід перегляду.

Деталі