Zásady ochrany osobních údajů

Last Updated On: března, 2021

Obecná informace
Před použitím webu rulmentionline.ro nebo objednáním našich produktů vám doporučujeme, abyste si tyto zásady pečlivě přečetli, abyste pochopili, jak jsou vaše osobní údaje zpracovávány a jaká jsou vaše práva jako uživatele platformy.

Tyto zásady ochrany osobních údajů vysvětlují typy osobních údajů, které se zpracovávají, jak se používají, jaké jsou vaše možnosti pro toto zpracování a jak budeme respektovat vaše práva jako subjektu údajů. Legislativa na ochranu osobních údajů, včetně předpisů (Evropská unie) 2016/679 („GDPR“).

Váš datový operátor
Bearings Services S.R.L. „Právní subjekt založený v roce 2019 se sídlem v Bacău, Str. Dr. David Ernst, vydání. 1, okres Bacău s registračním číslem v obchodním rejstříku J04 / 1460/2019 a CUI 41558196, jako hospodářský subjekt, vás chce informovat o zpracování vašich osobních údajů během operací souvisejících s poskytováním ložiskových služeb poskytovaných zákazníkům.

Kategorie zpracovávaných osobních údajů
Údaje, které poskytnete přímo

Obecně shromažďujeme osobní údaje přímo od vás, abyste mohli kontrolovat, jaké informace nám poskytujete.

Informace, které nám poskytnete, když vytvoříte nabídku nebo požádáte o nabídku.
Informace pro rozvoj smluvního vztahu mezi vámi a společností Bearings Services S.R.L. Respektive převzít správu, validaci a fakturaci potřebných produktů. Poskytnutí vašich osobních údajů je nutné k poskytnutí požadovaných produktů prostřednictvím platformy rulmentionline.ro, včetně daňových povinností.
Informace, které nám poskytnete k odběru e-mailových oznámení a / nebo zpravodajů (včetně vašeho jména a e-mailové adresy).
Informace obsažené nebo související s jakoukoli komunikací, kterou nám zasíláte nebo zadáváte do formulářů na webu (včetně korespondence s námi, obsahu kontaktů a údajů o připojení).
Informace, které poskytnete při nákupu produktů z našich webových stránek.
Příspěvky, blogy, recenze, komentáře atd.
Údaje, které shromažďujeme nebo generujeme v důsledku vaší interakce s naší webovou stránkou

Kromě osobních údajů naše systémy automaticky shromažďují řadu anonymních informací, které nám pomáhají lépe pochopit, jak je aplikace rulmentionline.ro používána a jak můžeme zlepšit naše služby. Tato data zahrnují IP adresu počítače, ze kterého přistupujete k naší platformě, geografické umístění, typ a verzi prohlížeče, operační systém, zdroj doporučení, trvání návštěvy, zobrazení stránky a boční navigaci.

Komunikace prostřednictvím funkce chatu na naší platformě

Když používáte Whatsapp Chat na rulmentionline.ro ke komunikaci s námi a požadujete relevantní informace o produktech, které nabízíme, shromažďujeme informace, které se rozhodnete poskytnout prostřednictvím této funkce.

Profesionální kontakty na právní zástupce, kontakty nebo zaměstnance partnerů, zákazníků a poskytovatelů služeb. Konkrétně se zpracovávané profesionální údaje týkají: jména, příjmení, pozice, telefonního čísla a e-mailové adresy.

Další informace, které nám poskytnete prostřednictvím korespondence s námi telefonicky, e-mailem nebo jakýmkoli jiným způsobem, včetně, pokud je to nutné, předvyplněných dotazníků a fotografických nebo telefonických rozhovorů, jakož i jakýchkoli dalších osobních údajů, které se nám rozhodnete poskytnout. Posíláte je.

Soubory cookie a podobné technologie používáme také k identifikaci vás a vašich zařízení. Rovněž umožňujeme dalším lidem používat soubory cookie. Jak používáme tyto technologie, je popsáno v našich zásadách používání souborů cookie.

Neshromažďujeme ani nezpracováváme citlivé údaje, které jsou obsaženy v obecném nařízení o ochraně osobních údajů ve zvláštních kategoriích osobních údajů. Také nechceme shromažďovat nebo zpracovávat údaje o nezletilých do 16 let.

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Používání osobních údajů bude prováděno pouze v souladu s platnými právními předpisy v souvislosti s ochranou fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volným pohybem těchto údajů. Zpracování vašich údajů pro účely uvedené v tomto dokumentu je založeno na vašem souhlasu, pokud se rozhodnete je poskytnout.

Výše uvedené informace zpracováváme za účelem zlepšení našich služeb a z důvodu našeho oprávněného zájmu předcházet podvodům.

Služby Bearings od vás mohou shromažďovat osobní údaje, ale pouze s vaším souhlasem a pokud nám je poskytnete dobrovolně.

Osobní údaje shromážděné používáme pro následující účely:

Zajistit, aby web odpovídal vašim potřebám.
Pro marketingové aktivity, respektive pro přenos obchodních sdělení týkajících se námi nabízených produktů, prostřednictvím webu nebo případně Newsletteru prostřednictvím komunikačních prostředků na dálku (e-mail, SMS).
Pomůže nám vytvořit a publikovat pro vás nejrelevantnější obsah.
Zajistit přístup do omezených částí webu.
Poskytnout vám efektivní službu zákaznické podpory.
Bearings Services S.R.L. shromažďuje informace prostřednictvím své vlastní platformy a zpracovává je do statistik o tom, které stránky navštěvujete nejčastěji, včetně IP adresy, ze které je web navštěvován. rulmentionline.ro může používat soubory cookie a dočasně ukládat osobní údaje pro následující účely:

Zlepšení zabezpečení přístupu.
Zlepšit použitelnost a poskytnout vám nejlepší možné služby.
SKLADOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Vaše osobní údaje mohou být uloženy na:

Server Contabo hostující web rulmentionline.ro
počítače a externí jednotky pro archivaci dat, se kterými spravuje web rulmentionline.ro
šifrované servery poskytovatele digitálního archivu Dropbox nebo Google Drive.
DOBA ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Bearings Services S.R.L. bude zpracovávat vaše osobní údaje v rozsahu nezbytném k dosažení výše uvedených účelů zpracování.

Pokud jste zákazníkem, budeme vaše údaje zpracovávat po celou dobu trvání smluvního vztahu a následně v souladu se zákonnými povinnostmi odpovědnosti společnosti.

JAK POUŽÍVÁME OSOBNÍ ÚDAJE
Bearings Services S.R.L. používat vaše osobní údaje pouze na základě vašeho dobrovolného a jasného souhlasu a v závislosti na jejich povaze.

Typy údajů, které shromažďujeme, a jak je později použijeme:

Emailová adresa

Pokud jste nám poskytli e-mailovou adresu, použijeme ji k zasílání informačních e-mailů o našich produktech, ale také o článcích a zdrojích, které pravidelně zveřejňujeme na tomto webu.

Jméno a příjmení

Pokud jste nám poskytli své křestní jméno a příjmení, používáme tyto údaje za účelem fakturace objednaných produktů, k uzavření smlouvy o spolupráci nebo k personalizaci e-mailů, které od nás dostáváte.

Telefonní číslo

Pokud jste nám poskytli své telefonní číslo, používáme tyto informace k tomu, abychom vás mohli rychle kontaktovat, abychom vás mohli efektivně informovat o nabídce typů produktů, které vás zajímají, nebo abychom vás mohli vést při výběru potřebného produktu.

Jméno společnosti

Pokud jste nám poskytli název společnosti, pro kterou pracujete nebo kterou spravujete, použijeme tyto informace následovně:

za účelem fakturace produktů nebo uzavření smlouvy o spolupráci s příslušnou společností;
všechny dokumenty, ve kterých musí být stanovena vaše účast nebo účast, nebo účast některého ze zaměstnanců této společnosti.
Fakturační údaje

Pokud jste nám poskytli fakturační údaje (CNP, CUI, registrační číslo živnostenského rejstříku, adresa sídla společnosti, bankovní účet, název banky, jméno právního zástupce, funkce právního zástupce, sériové číslo a číslo občanského průkazu), použijeme tyto údaje k uzavření smlouva o spolupráci a příprava fiskálních faktur.

Bearings Services S.R.L se zavazuje, že nebude předávat údaje poskytnuté uživateli stránek třetím stranám a že je bude používat pouze za účelem komunikace se svými zákazníky, informování o fungování stránky nebo jejích nabídkách.

Účelem shromažďování údajů je: Zadání těchto údajů do daňových dokladů vystavených společností v souladu se zákonem a informování vás. Jste povinni poskytnout údaje, které jsou nezbytné k tomu, abychom vás mohli kontaktovat, abyste mohli vystavovat transakční dokumenty a abyste mohli doručit objednávku. Vaše odmítnutí znemožňuje zpracování objednávky. Zaznamenané informace jsou určeny k použití operátorem a jsou částečně sděleny kurýrní společnosti, která dodává produkty.

OSOBNÍ ÚDAJE PŘÍJEMCE
Vaše osobní údaje nikdy neprodáme.
Bez vašeho výslovného souhlasu tyto údaje nepředáme ani neposkytneme třetím stranám, s výjimkou případů, kdy to vyžadují příslušné zákony nebo kontrolní orgány rumunského státu. (Např. Státní zastupitelství, soud, policie, daňové orgány a zpracování údajů povolené rumunským státem nebo Radou Evropy atd.)
Bez jejich souhlasu nepředáme osobní údaje zákazníků do zahraničí do zemí Evropské unie.
ZVEŘEJNĚNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Bearings Services S.R.L nepřebírá žádnou finanční, morální ani žádnou odpovědnost v důsledku podvodného přístupu neoprávněných osob, počítačových virů nebo počítačových útoků:

servery, počítače, zařízení, která hostují vaše osobní údaje;
databáze patřící externím spolupracovníkům, se kterými někdy musíme spolupracovat.
Pokud si všimneme výskytu podvodu nebo počítačového útoku na elektronické archivy, ve kterých jsou uloženy vaše osobní údaje, podle zákona vás upozorníme maximálně do 72 hodin od zjištění narušení bezpečnosti, A.N.S.P.D.C.P. (Národní úřad pro dohled nad zpracováním osobních údajů), příslušný orgán rumunského státu oprávněný tyto incidenty řešit.

Vaše osobní údaje můžeme prozradit subjektům a / nebo osobám, které jsme pověřili zapojením do poskytování produktů, včetně poskytování obchodních sdělení.

Vaše osobní údaje mohou být také poskytnuty třetím poskytovatelům souborů cookie a podobných technologií, jak je popsáno v zásadách používání souborů cookie. V těchto situacích mohou být vaše osobní údaje shromážděné prostřednictvím souborů cookie / podobných technologií přeneseny do třetích zemí (tj. Mimo Evropskou unii), kterým nebyla poskytnuta odpovídající úroveň ochrany.

PRÁVA DOTČENÉ OSOBY
Bearings Services S.R.L. může shromažďovat a zpracovávat údaje zadané na webu podle:

Zákon č. 677/2001 Rumunska (pozměněno a doplněno) o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a jejich volným pohybem.
Zákon č. 506/2004 o zpracování osobních údajů a ochraně soukromí v odvětví elektronických komunikací.
Uživatelé tohoto webu by si také měli uvědomit, že od 25. května 2018 bude shromažďování a zpracování osobních údajů probíhat v souladu s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (2016/679) s přímou aplikací ve všech zemích EU.

Každý má právo z oprávněných důvodů vznést námitku proti zpracování svých osobních údajů. Toto právo může být zrušeno za určitých situací stanovených zákonem. Nelze tedy uplatnit právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, pokud je zpracování povinné ze zákona.

Ze zákona máte jako subjekt údajů následující práva:

Právo na přístup - umožňuje subjektu údajů získat od společnosti Bearings Services S.R.L. potvrzení, že osobní údaje, které se jí týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud ano, přístup k těmto údajům a další užitečné informace.

Právo na opravu údajů - můžete nás požádat, abychom upravili vaše nesprávné osobní údaje, případně vyplnili neúplné údaje.

Právo na výmaz - o vymazání osobních údajů můžete požádat v následujících situacích:

již nejsou nutné pro účely, pro které jsme je shromáždili a zpracovali;
odvolali jste svůj souhlas se zpracováním údajů a my je již nebudeme moci zpracovávat z jiných právních důvodů;
údaje jsou zpracovávány v rozporu se zákonem;
údaje musí být vymazány v souladu s příslušnými právními předpisy.
Právo odvolat váš souhlas se zpracováním, pokud je zpracování založeno na vašem souhlasu, aniž by byla ovlivněna zákonnost zpracování prováděného do té doby.

Právo na námitku - z důvodů souvisejících s konkrétní situací, ve které se nacházíte, kdy je zpracování založeno na oprávněném zájmu, a také kdykoli vznést námitku proti zpracování údajů pro účely přímého marketingu, včetně vytváření profilů.

Omezení - za určitých podmínek můžete požádat o omezení zpracování vašich osobních údajů.

Právo na přenositelnost údajů - v rozsahu, v jakém zpracováváme údaje automatickými prostředky, můžete od nás v souladu se zákonem požadovat poskytnutí vašich údajů ve strukturované, často používané a automaticky čitelné formě. Pokud to od nás požadujete, můžeme vaše údaje předat jinému subjektu, pokud je to technicky možné.

Právo podat stížnost u Národního úřadu pro dohled nad zpracováním osobních údajů (ANSPDCP) a právo obrátit se na vás u příslušných soudů.

PŘIJETÍ TÉTO POLITIKY OCHRANY SOUKROMÍ
Přístupem a používáním webu rulmentionline.ro mohou být vaše osobní údaje a jakékoli další poskytnuté informace zpracovány a použity společností Bearings Services S.R.L. při jakýchkoli činnostech a účelech souvisejících s marketingem, telekomunikacemi, jakož i za účelem dosažení oprávněného zájmu společnosti, za zřizování databází a jejich používání.

Přístupem na tento web a jeho používáním také vyjadřujete souhlas s přijímáním hovorů, SMS nebo e-mailů k propagaci produktů nabízených a / nebo prostřednictvím platformy rulmentionline.ro. Pokud nesouhlasíte s podmínkami používání webu a osobních údajů společností Bearings Services S.R.L., máte právo tento web nepoužívat.

AKTUALIZACE VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ
V případě, že se změní osobní údaje, které jste nám poskytli, nebo pokud zjistíte, že o vás máme nějaké nesprávné osobní údaje, kontaktujte nás e-mailem na adrese rulmentidevanzare @ gmail .com

Nebudeme odpovídat za žádné ztráty vyplývající z nesprávných, neautentických, nedostatečných nebo neúplných osobních údajů, které nám poskytnete.

Další informace najdete na stránce Zásady používání souborů cookie a Podmínky používání této stránky platformy.

Super Precision Bearings používá soubory cookie

Kliknutím na „Ano, přijímám“ vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie nainstalovaných na webu. Používají se k zajištění nejlepšího možného prohlížení webu.

Detaily