Adatvédelmi irányelvek

Last Updated On: március, 2021

Általános információ
Mielőtt felhasználná a (z) rulmentionline.ro webhelyet vagy megrendelné termékeinket, javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el ezt az irányelvet, hogy megértse, miként kezelik személyes adatait és milyen jogai vannak a platform felhasználójaként.

Ez az adatvédelmi irányelv elmagyarázza a feldolgozott személyes adatok típusait, felhasználási módjaikat, milyen lehetőségei vannak ennek a feldolgozásnak, és hogyan fogjuk tiszteletben tartani az érintettek jogait. A személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályok, beleértve a rendeleteket (Európai Unió) 2016/679 ("GDPR").

Az Ön adatkezelője
Bearings Services S.R.L. , 2019-ben létrehozott jogi személy, amelynek székhelye Bákó, Str. Dr. David Ernst, szám. 1, Bákó megye, J04 / 1460/2019 kereskedelmi nyilvántartási számmal és a CUI 41558196 gazdasági szereplőként gazdasági szereplőként tájékoztatni kívánja Önt személyes adatainak feldolgozásáról az ügyfelek számára előállított csapágyszolgáltatások nyújtásával kapcsolatos műveletek során.

A feldolgozott személyes adatok kategóriái
Az Ön által közvetlenül megadott adatok

A személyes adatokat általában közvetlenül Öntől gyűjtjük, hogy Ön ellenőrizhesse, milyen információkat nyújt be nekünk.

Az információk, amelyeket az ajánlat létrehozásakor vagy ajánlatkéréskor nyújt nekünk.
Információ az Ön és a Bearings Services S.R.L. közötti szerződéses kapcsolat kialakításához Illetve átveszi a szükséges termékek kezelését, érvényesítését és számlázását. Személyes adatait meg kell adni a kért termékek - az adókötelezettségeket is beleértve - a (z) rulmentionline.ro platformon keresztül történő rendelkezésre bocsátásához.
Az e-mailes értesítésekre és / vagy hírlevelekre való feliratkozáshoz nyújtott információk (beleértve az Ön nevét és e-mail címét).
Az Ön által elküldött vagy a webhelyen található űrlapokban megadott bármilyen kommunikációval kapcsolatos információk vagy kapcsolódó információk (ideértve a velünk folytatott levelezést, az elérhetőségi tartalmat és a kapcsolat adatait).
Információk, amelyeket akkor nyújt, amikor termékeket vásárol a weboldalunkról.
Bejegyzések, blogok, vélemények, megjegyzések stb.
A weboldalunkkal való interakció eredményeként általunk gyűjtött vagy létrehozott adatok

A személyes adatok mellett a rendszereink automatikusan számos névtelen információt gyűjtenek, hogy jobban megértsük, hogyan használják a (z) rulmentionline.ro felhasználást, és hogyan javíthatjuk szolgáltatásainkat. Ezek az adatok tartalmazzák annak a számítógépnek az IP-címét, ahonnan hozzáfér a platformunkhoz, a földrajzi helyet, a böngésző típusát és verzióját, az operációs rendszert, a hivatkozási forrást, a látogatás időtartamát, az oldalmegtekintéseket és az oldalsó navigációt.

Kommunikáció platformunk csevegési funkcióján keresztül

Amikor a Whatsapp Chat szolgáltatást használja a (z) rulmentionline.ro alkalmazásban a velünk való kommunikációhoz, az általunk kínált termékekre vonatkozó releváns információk kéréséhez, összegyűjtjük azokat az információkat, amelyeket Ön választott ezen a funkción keresztül nyújtani.

Szakmai kapcsolatok jogi képviselők, partnerek, ügyfelek és szolgáltatók kapcsolattartói vagy alkalmazottai számára. A feldolgozott szakmai adatok a következőkre vonatkoznak: név, vezetéknév, beosztás, telefonszám és e-mail cím.

Egyéb információk, amelyeket telefonon, e-mailben vagy bármilyen más módszerrel közöl velünk levelezéssel, beleértve szükség esetén előre kitöltött kérdőíveket és fényképes vagy telefonos interjúkat, valamint bármely más személyes adatot, amelyet Ön választott nekünk megadni. Elküldöd őket.

Sütiket és hasonló technológiákat is használunk az Ön és eszközeinek azonosítására. Lehetővé tesszük más emberek számára a sütik használatát is. E technológiák használatát a sütikre vonatkozó irányelveink írják le.

Nem gyűjtünk és nem dolgozunk fel olyan érzékeny adatokat, amelyeket az általános adatvédelmi rendelet a személyes adatok speciális kategóriáiban tartalmaz. Nem kívánunk adatokat gyűjteni vagy feldolgozni a 16 év alatti kiskorúakról sem.

A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK CÉLJA
A személyes adatok felhasználása csak a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad mozgása tekintetében az egyének védelmével kapcsolatos hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően történik. Az Ön adatainak a jelen dokumentumban részletezett célok szerinti feldolgozása az Ön beleegyezésén alapul, ha úgy dönt, hogy megadja azt.

A fenti információkat a szolgáltatásaink javítása és a csalás megelőzéséhez fűződő jogos érdekünk miatt dolgozzuk fel.

A Bearings Services gyűjtheti Öntől a személyes adatokat, de csak az Ön beleegyezésével és ha önként adja át nekünk.

Az összegyűjtött személyes adatokat a következő célokra használjuk fel:

Annak biztosítása érdekében, hogy a weboldal megfeleljen az Ön igényeinek.
Marketing tevékenységekre, illetve az általunk kínált termékekre vonatkozó kereskedelmi üzenetek távoli kommunikáció (e-mail, SMS) útján történő továbbítására, az oldalon vagy adott esetben a Hírlevélen keresztül.
Hogy segítsen nekünk a legrelevánsabb tartalom létrehozásában és közzétételében.
A webhely korlátozott részeihez való hozzáférés biztosítása.
Hatékony ügyfélszolgálat biztosítása.
Bearings Services S.R.L. információkat gyűjt a saját platformján keresztül, és statisztikákká dolgozza fel arról, hogy mely oldalakat látogatja meg leggyakrabban, beleértve azt az IP-címet is, amelyről a webhelyet felkeresik. A (z) rulmentionline.ro cookie-kat használhat, ideiglenesen személyes adatokat tárolhat a következő célokra:

A hozzáférés biztonságának javítása érdekében.
A használhatóság javítása és a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében.
SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSA
Személyes adatait a következő helyeken tárolhatja:

A (z) rulmentionline.ro webhelyet tartó Contabo szerver
számítógépek és külső adatarchiváló egységek, amelyekkel a (z) rulmentionline.ro webhelyet kezeli
a digitális archívum szolgáltató Dropbox és / vagy a Google Drive titkosított szerverei.
A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK IDŐTARTAMA
Bearings Services S.R.L. az Ön személyes adatait a fent említett feldolgozási célok eléréséhez szükséges mértékben dolgozza fel.

Ha Ön ügyfél, akkor a szerződéses jogviszony teljes időtartamára, majd ezt követően a vállalat felelősségére háruló jogi kötelezettségeknek megfelelően dolgozunk fel.

HOGYAN HASZNÁLJUK A SZEMÉLYES ADATOKAT
Bearings Services S.R.L. személyes adatait csak önkéntes és egyértelmű beleegyezésének eredményeként, és azok természetétől függően használja fel.

Az összegyűjtött adatok típusai és későbbi felhasználásuk:

Email cím

Ha megadta nekünk az e-mail címet, akkor arra fogjuk használni, hogy tájékoztató e-maileket küldjön Önnek termékeinkről, de az ezen a webhelyen rendszeresen közzétett cikkekről és forrásokról is.

Keresztnév és vezetéknév

Ha megadta nekünk az utó- és vezetéknevét, akkor ezeket az adatokat a megrendelt termékek kiszámlázására, az együttműködési megállapodás megkötésére vagy adott esetben a tőlünk kapott e-mailek személyre szabására használjuk fel.

Telefonszám

Ha megadta nekünk telefonszámát, akkor ezeket az információkat arra használjuk, hogy gyorsan kapcsolatba léphessünk Önnel, hogy hatékonyan tájékoztassuk Önt az Önt érdeklő terméktípusok kínálatáról, vagy eligazítsuk Önt a szükséges termék kiválasztásában.

Cégnév

Ha megadta nekünk annak a cégnek a nevét, amelyben dolgozik vagy irányítja, akkor ezeket az információkat a következőképpen használjuk:

termékek számlázása vagy az adott céggel együttműködési szerződés megkötése céljából;
minden olyan dokumentumot, amelyben rögzíteni kell az Ön részvételét vagy részvételét, vagy az adott vállalat egyik alkalmazottjának részvételét.
Számlázási adatok

Ha megadta nekünk a számlázási adatokat (CNP, CUI, cégnyilvántartási nyilvántartási szám, a cég székhelyének címe, bankszámla, banknév, jogi képviselő neve, jogi képviselője, sor- és személyi igazolvány száma), akkor ezeket az adatokat arra használjuk, hogy megkötjük az együttműködési szerződés és a fiskális számlák elkészítése.

A Bearings Services S.R.L vállalja, hogy az oldal felhasználói által szolgáltatott adatokat nem továbbítja harmadik feleknek, és csak az ügyfeleivel való kommunikáció céljából használja fel őket, tájékoztatva őket a webhely működéséről vagy ajánlatairól.

Az adatgyűjtés célja: Ezen adatok beírása a társaság által a törvények szerint kiadott adóügyi dokumentumokba és tájékoztatása. Meg kell adnia azokat az adatokat, amelyek szükségesek a kapcsolatfelvételhez, a tranzakciós dokumentumok kiállításához és a megrendelés leadásához. Elutasítása lehetetlenné teszi a megrendelés feldolgozását. A rögzített információkat az üzemeltető használja, és részben közli azokat a futárcégekkel, amelyek a termékeket szállítják.

CÍMZETT SZEMÉLYES ADATOK
Soha nem adjuk el az Ön személyes adatait.
Ezeket az adatokat az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem továbbítjuk és nem adjuk át harmadik feleknek, kivéve azokat az eseteket, amikor a román állam alkalmazandó törvényei vagy ellenőrző szervei ezt előírják. (Pl. Ügyészség, bíróság, rendőrség, adóügyi szervek és a román állam vagy az Európa Tanács által engedélyezett adatkezelés stb.)
Személyes ügyféladatokat nem adunk át külföldön az Európai Unió országaiba beleegyezésük nélkül.
A SZEMÉLYES ADATOK KÖZZÉTÉTELE
A Bearings Services S.R.L nem vállal anyagi, erkölcsi vagy semmilyen felelősséget illetéktelen személyek csalárd hozzáférése, számítógépes vírusok vagy az alábbiak által okozott kibertámadások után:

szerverek, számítógépek, eszközök, amelyek az Ön személyes adatait tárolják;
külső munkatársakhoz tartozó adatbázisok, akikkel néha együtt kell működnünk.
Ha csalás vagy számítógépes támadás előfordulását észleljük az elektronikus archívumokban, ahol személyes adatait tároljuk, a törvény szerint a biztonsági megsértés felfedezésétől számított legfeljebb 72 órán belül értesítjük Önt, az A.N.S.P.D.C.P. (Nemzeti hatóság a személyes adatok feldolgozásának felügyeletéért), a román állam illetékes testülete, amely felhatalmazást kapott az ilyen események kezelésére.

Személyes adatait nyilvánosságra hozhatjuk az általunk felhatalmazott szervezeteknek és / vagy személyeknek, akik részt vesznek a termékek nyújtásában, ideértve a kereskedelmi kommunikációt is.

Személyes adatait a cookie-k és hasonló technológiák harmadik fél szolgáltatói számára is kiadhatjuk, a sütikre vonatkozó irányelvek szerint. Ezekben a helyzetekben a cookie-k / hasonló technológiák segítségével gyűjtött személyes adatait át lehet adni olyan harmadik országoknak (vagyis az Európai Unión kívül), amelyek nem kaptak megfelelő szintű védelmet.

AZ ÉRINTETT SZEMÉLY JOGAI
Bearings Services S.R.L. összegyűjtheti és feldolgozhatja a webhelyen megadott adatokat a következők szerint:

Törvény. Az egyének személyes adatok feldolgozása és szabad mozgása tekintetében történő védelméről szóló, módosított és kiegészített Románia 677/2001.
Törvény. Az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok feldolgozásáról és a magánélet védelméről szóló 506/2004.
Ennek az oldalnak a felhasználóinak tisztában kell lenniük azzal is, hogy 2018. május 25-től a személyes adatok gyűjtését és feldolgozását a személyes adatok védelméről szóló új EU-rendelet (2016/679) betartásával kell végrehajtani, minden uniós országban közvetlenül alkalmazva.

Mindenkinek joga van jogos okból kifogást emelni személyes adatainak kezelése ellen. Ez a jog a törvény által meghatározott esetekben visszavonható. Így a személyes adatok kezelésével szembeni tiltakozás joga nem gyakorolható, ha az adatkezelés törvényben előírtak szerint kötelező.

A törvény szerint Ön a következő jogokkal rendelkezik mint érintett:

Hozzáférési jog - lehetővé teszi az érintett számára, hogy a Bearings Services S.R.L. annak megerősítése, hogy a rá vonatkozó személyes adatokat feldolgozzák vagy sem, és ha igen, hozzáférés ezekhez az adatokhoz és egyéb hasznos információkhoz.

Az adatok helyesbítésének joga - felkérhet minket arra, hogy módosítsuk a helytelen személyes adatait, vagy adott esetben töltse ki a hiányos adatokat.

Törléshez való jog - a személyes adatok törlését a következő esetekben kérheti:

már nincsenek szükségük azokra a célokra, amelyekre összegyűjtöttük és feldolgoztuk őket;
visszavonta az adatkezeléshez való hozzájárulását, és más jogi okokból már nem tudjuk azokat feldolgozni;
az adatokat a törvények szerint dolgozzák fel;
az adatokat a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően törölni kell.
Az adatkezeléshez való hozzájárulás visszavonásának joga, ha az adatkezelés az Ön beleegyezésén alapul, anélkül, hogy befolyásolná az addig elvégzett adatkezelés jogszerűségét.

Kifogáshoz való jog - az Ön helyzetével kapcsolatos okokból, amikor a feldolgozás jogos érdeken alapul, valamint bármikor ellenezheti az adatok közvetlen marketing célú feldolgozását, ideértve a profilok létrehozását is.

Korlátozás - bizonyos feltételek mellett korlátozást kérhet személyes adatainak feldolgozásához.

Az adatok hordozhatóságához való jog - amennyiben az adatokat automatikus módon dolgozzuk fel, akkor a törvénynek megfelelően megkövetelheti tőlünk, hogy adatait strukturált, gyakran használt és automatikusan olvasható formában nyújtsuk be. Ha ezt tőlünk kéri, akkor adatait továbbadhatjuk egy másik szervezetnek, ha ez technikailag lehetséges.

A panasz benyújtásának joga a személyes adatok feldolgozásának felügyeletével foglalkozó nemzeti hatósághoz (ANSPDCP), valamint az illetékes bíróságokhoz fordulási jog.

E ADATVÉDELMI POLITIKA ELFOGADÁSA
A (z) rulmentionline.ro webhely elérésével és használatával a Bearings Services S.R.L. a marketinggel, a telekommunikációval kapcsolatos tevékenységekben és célokban, valamint a társaság jogos érdekének elérése, az adatbázisok létrehozása és azok felhasználása céljából.

Ezenkívül a webhely elérésével és használatával kifejezi beleegyezését, hogy hívásokat, SMS-eket vagy e-maileket fogadjon a (z) rulmentionline.ro platformon és / vagy a platformon keresztül kínált termékek reklámozásához. Ha nem ért egyet a webhely és a Bearings Services S.R.L. által történő felhasználás feltételeivel, akkor joga van nem használni ezt a weboldalt.

SZEMÉLYES ADATOK FRISSÍTÉSE
Abban az esetben, ha az általunk megadott személyes adatok megváltoznak, vagy ha tudomására jut, hogy helytelen személyes adataink vannak rólad, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben a rulmentidevanzare @ gmail.

Nem vállalunk felelősséget az Ön által nekünk megadott helytelen, nem hiteles, elégtelen vagy hiányos személyes adatokból eredő károkért.

További információkért tekintse meg a Cookie-k irányelv oldalt és a platform oldal használatának feltételeit.

A (z) Super Precision Bearings a COOKIES-ot használja

Az „Igen, elfogadom” gombra kattintva elfogadja a webhelyre telepített sütik használatát. Ezeket arra használjuk, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújtsuk.

Részletek