Felhasználási feltételek

Last Updated On: március, 2021

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ
Super Precision Bearings S.R.L., jogi személy, székhelye Bacău, Str. Livezilor utca, sz. Bacău bíró, a J04 / 306/2019. És a CUI 40549769 lajstromszámú gazdasági szereplőként, gazdasági szereplőként tájékoztatást adott a segítség igénybevételéről és elfogadásáról.

Információt a levelező módban, amely hozzáférést biztosít a webhely használatának minden feltételéhez, tekintse meg az ezen a webhelyen található összes információt, hogy információkat szerezzen a webhely használatakor.

Ez a kifejezés meghatározza a (z) rulmentionline.ro webhely használatának feltételeit a potenciális látogatók vagy ügyfelek számára. A webhely elérése és böngészése, a használat feltételeinek megvalósításának elfogadása továbbra is megjelenhet.

Precíziós hengerek S.R.L. vagy fenntartja a jogot, hogy egyidejűleg módosítsa vagy frissítse az egyoldalú feltételeket anélkül, hogy erről értesítené a webhelyet használó személyzetet.

Precíziós hengerek S.R.L. nem garantálhatja a webhely megszakítás nélküli vagy megszakítás nélküli használatát. Lehetnek hibák, hibák, vírusok vagy egyéb számítógépes szolgáltatások, amelyek nem állnak rendelkezésre a webhelyen vagy a szerveren. Csak nagy pontosságú hengerek S.R.L. minden intézkedést megtehet annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megszüntesse az ilyen kellemetlen eseményeket.

Jelenleg előzetes értesítés vagy válasz nélkül nem tartok fenn időkorlátot a weboldalra vagy a weboldalakra való hozzáférés időtartamára vagy korlátozására, annak megállapítása érdekében, hogy nem tartják be a weboldal feltételeit.

A FELTÉTELEK MEGHATÁROZÁSA
Ügyfél - fizikailag, fizikailag vagy legálisan hozzáférhet egy olyan társasághoz, amely kommunikál a Super Precision Bearings céggel (elektronika, telefon stb.), Vagy a vállalatok és a vállalatok közötti meglévő használati megállapodáson alapul.

Felhasználó - olyan személy, aki fizikailag vagy jogszerűen regisztrálva van a (z) rulmentionline.ro webhelyen, és aki megrendeli vagy információt kér a termék jellemzőiről, kitölti a kapcsolatfelvételi űrlapokat, elfogadja az Általános Szerződési Feltételek meghatározott feltételeit.

Webhely - A (z) rulmentionline.ro internetes alkalmazásról, amely tartalmazza az összes fizetett oldalt.

A következő főbb látnivalók:

a webhelyén található minden olyan információ, amely nagyon elektronikus módon felkereshető, megtekinthető vagy elérhető.
használja a Super Precision csapágy felhasználók e-mail címét az elektronika és / vagy más rendelkezésre álló információk felhasználásával.
a terepen közölt minden olyan információ, amelyet az ügyfelet használó szuper precíziós csapágyak társulásával való kapcsolattartás céljából el kell végezni, az elérhetőségnek megfelelően, függetlenül attól, hogy az a hálózatra jellemző-e.
termékekről, szolgáltatásokról és / vagy a kivitelezés előtti szuperpontos csapágyakról rendszeresen tájékoztatás.
Kiemelkedő pontosságú információk vagy más bennfentes információk az ügyfél számára.
Szállító - A (z) rulmentionline.ro webhely a Super Precision Bearings S.R.L. bejegyzett védjegye.

Általános szerződési feltételek - ez egy használati megállapodás, amely meghatározza a fizikai vagy jogi törvények alkalmazásának szabályait és feltételeit.

A FELTÉTELEK ELFOGADÁSA
A (z) rulmentionline.ro webhely használata feltétel nélküli, teljes körű elfogadását jelenti ezen Általános Szerződési Feltételek között. A (z) rulmentionline.ro webhely használatával az oldalak elérését, meglátogatását, valamint ajánlatkérést vagy árajánlat kérését jelenti a Super Precision Bearings S.R.L.

Minden felhasználó, aki belép a (z) rulmentionline.ro webhelyre és / vagy aki személyes adatokat szolgáltat a webhelyen elérhető űrlapokon keresztül, hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Szolgáltató összegyűjtse és feldolgozza a szolgáltatások optimális nyújtása és marketing célok érdekében, tiszteletben tartva és anélkül, hogy sérti az érintett jogait a személyes adatok feldolgozása során, nevezetesen az érintett tájékoztatását, az adatokhoz való hozzáférés jogát, az adatokba való beavatkozás jogát, a felszólalás jogát, az elutasítás jogát egyedi döntés és bírósághoz fordulási jog tárgya. Ugyanakkor a Felhasználónak joga van kifogást emelni a rá vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, és kérheti az adatok törlését.

Gazdasági szereplő: Super Precision Bearings S.R.L. fenntartja a jogot, hogy megszüntesse termékeinek szállítását bármely felhasználó és / vagy ügyfél számára, ha megsértették a jelen megállapodásban meghatározott feltételeket.

TERMÉKLEÍRÁS
A (z) rulmentionline.ro webhelyen kínált termékeket elsősorban az internethasználóknak szánják, amelyek díj ellenében megrendelhetők.

A szállító a weboldalán keresztül ingyenes hozzáférést kínál a felhasználóknak és / vagy az ügyfeleknek számos olyan termékhez és információhoz, amelyek a következőket tartalmazzák: csapágyak a repüléshez, robogók, ATV-k, motorkerékpárok vagy építőipari gépekhez és berendezésekhez tartozó csapágyak.

Ugyanakkor a szállító számos gyártó termékeinek széles skáláját kínálja, például: teherautók, pótkocsik, csónakok csapágyai vagy csapágyak a teljes mezőgazdasági ipar számára.

A szolgáltató nem vállal felelősséget, ha bizonyos információkat későn nyújtanak be, elvesznek, törlődnek vagy bármilyen okból nem tárolhatók szervereinken.

TERMÉK- ÉS ÁRPOLITIKA
Az ezen az oldalon bemutatott termékek műszaki specifikációi vagy árai tájékoztató jellegűek, és az ügyfél és / vagy a felhasználó előzetes értesítése nélkül megváltoztathatók. Ezért a Super Precision Bearings S.R.L. nem vállal felelősséget a (z) rulmentionline.ro webhelyen bekövetkező változásokért

A szállító nem garantálja, hogy a termékek részletei, leírása vagy a webhely bármely más tartalma hibátlan, vagy hogy teljes körű információt szolgáltat.

Szuper precíziós csapágyak S.R.L. nem garantálja a (z) rulmentionline.ro oldalon megjelenített vagy megtalált termékek állandó raktárkészletét, ezért a vállalatnak jogában áll, hogy bizonyos megrendeléseket részben vagy egészben ne szállítson, ha bizonyos termékek már nem tartoznak a termékhez. aktuális ajánlat, vagy más okból nem állnak rendelkezésre.

A platformunkon keresztül értékesített termékek újak, a gyártó eredeti csomagolásában. Továbbá, a számla kiállításának pillanatáig, amely a Bearings Services S.R.L. és az ügyfél, mind az ár, mind a műszaki előírások nem jelentenek szerződéses kötelezettséget, és változhatnak, csak az ügyfél telefonos értesítésével és beleegyezésével.

A szállító mentesül a garancia felelősségétől, vagy felmondható a következő esetekben:

A terméket nem a mi webhelyünkről vásároltuk rulmentionline.ro
A terméket nem telepítették a RAR vagy a jármű gyártója által engedélyezett szakműhelybe / szervizbe.
A termék sérült a helytelen összeszerelés miatt, vagy más hibás vagy kopott alkatrészekkel együtt.
A terméket (csapágyat) helytelenül választották, vagy a gyártó katalógusában feltüntetettől eltérő célra használták.
A terméket az ügyfél hibás adatszolgáltatása miatt nem azonosították helyesen, vagy a telepítés során nem hasonlították össze a cserélendő alkatrésszel.
A terméken dudorok, karcolások, hajlások, szakadások vagy deformációk láthatók.
A megvásárolt termékek visszaküldésének általános feltételei

A visszaküldendő termékeknek ugyanabban az állapotban kell lenniük, mint amit kaptál.
A termékeket ugyanabban a csomagolásban (dobozban) kell visszaküldeni, ahová beérkeztek.
A termékeket az összes kapott tartozékkal / ajándékkal együtt vissza kell adni.
Ha több terméket vásárolt ugyanazzal a kóddal, akkor a visszaküldés minden termékre csak akkor fogadható el, ha az egyiket lezárták, a többit pedig épen.
A visszaküldést az eredeti címkék épségével, az eredeti jótállási bizonyítvánnyal és a termékkel együtt szállított összes dokumentummal kell elvégezni.
Azok a termékek, amelyekre jogosulatlan beavatkozást hajtottak végre, olyan termékek esetében, amelyeknél kopás vagy túlzott használat jeleit mutatják, karcolások, szilánkok, ütések, ütések, festékek, rajzok, jelölések, feliratok, az összeszerelés nyomai (helyes / helytelen) nem fogadhatók el.
A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy kérje az árajánlatot közvetlenül weboldalunkról, adja meg helyesen a szükséges adatokat, valamint a termékek mennyiségét, vagy lépjen kapcsolatba velünk a 0742616335 telefonszámon.

FELHASZNÁLÓI / ÜGYFÉL KÖTELEZETTSÉGEK
A Felhasználó / Ügyfél köteles valós és pontos információkat közölni személyével kapcsolatban, amikor ezeket az információkat megrendelés leadására vagy a kapcsolattartási űrlap kitöltésére kérik. Ha gyanítjuk, hogy ezek az adatok nem igazak, fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk a felhasználó hozzáférését az általunk kínált bármely termékhez vagy szolgáltatáshoz.

Semmilyen felhasználónak és / vagy vásárlónak nincs joga arra, hogy automatikus vagy kézi eszközt használjon a webhelyen elérhető anyagok figyelemmel kísérésére. Az információkat olyan szervereken tárolják, amelyek a céghez tartoznak, vagy amelyeket a cég bérel, illetéktelen felhasználókhoz való hozzáférés tilos. E szerverek megkísérlése és / vagy jog nélküli hozzáférése esetén a tett bűncselekménynek minősül, és a hatályos román jogszabályok szerint büntetik.

A felhasználó által az interneten közzétett és / vagy továbbított információkért, valamint az e tevékenységek következményeként felmerülő következményekért minden polgári és büntetőjogi felelősség kizárólag a felhasználót terheli.

A (z) rulmentionline.ro webhely minden felhasználójának és / vagy vásárlójának kötelessége, hogy ne szolgáltasson hamis vagy téves információkat a termékek funkcionalitásáról és költségeiről, illetve jellemzőiről.

A BESZÁLLÍTÓ JOGAI A TERÜLET TARTALMÁRA
A szállítónak teljes és teljes joga van a címre, így minden szerzői és szabadalmi jogra. A Szoftvert nem terjesztheti, eladhatja, dekompilálhatja, szétszerelheti, lemásolhatja az emberek számára bármilyen formában. Szuper precíziós csapágyak S.R.L. nem adja át a szoftvertermék tulajdonjogát.

Az ezen a webhelyen található összes termék vagy információ a szállító tulajdonát képezi, aki fenntartja a jogot a webhely tartalmának, termékeinek, ajánlatainak és / vagy felépítésének bármikor történő megváltoztatására és frissítésére, az ügyfelek / felhasználók előzetes értesítése nélkül.

BEVÁLT TULAJDON
A (z) rulmentionline.ro webhely teljes tartalma, beleértve a képeket, szöveget, grafikákat, linkeket és minden egyéb audiovizuális tartalmat, valamint a grafikai tervezés, a forráskód és minden egyéb adat és információ a Super Precision Bearings-hez tartozik. SRL

Ezeket az információkat a szerzői jogi törvény védi. 8/1996, a sürgősségi kormányrendelet 123/2005 és a 329/2006 törvény, amelyek a szellemi és ipari tulajdonjogra vonatkoznak. A (z) rulmentionline.ro oldalon közzétett információkat semmilyen módon nem lehet továbbítani vagy lemásolni a szállító törvényes képviselőjének írásbeli beleegyezése nélkül. Ezen feltételek be nem tartása az alkalmazandó törvények szerint büntetendő.

A (z) rulmentionline.ro webhelyhez való hozzáférés és annak használata ingyenes, és célja, hogy a felhasználók és / vagy az ügyfelek a lehető leggyorsabban és könnyebben megtalálják a szükséges információt.

Egyetlen felhasználó és / vagy ügyfél sem szerez meg a webhely használatával, böngészésével és az ahhoz való hozzáféréssel semmilyen jogot vagy licencet a webhelyen található információk bármelyikének felhasználására, vagy a webhelyről megrendelt termékekre vonatkozó szellemi / ipari tulajdonjogokat.

További információkért tekintse meg a sütikre vonatkozó irányelveket és az adatvédelmi irányelveket. Ha további kérdése van, forduljon hozzánk a superprecisionbearingsonline@gmail.com e-mail címen

A (z) Super Precision Bearings a COOKIES-ot használja

Az „Igen, elfogadom” gombra kattintva elfogadja a webhelyre telepített sütik használatát. Ezeket arra használjuk, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújtsuk.

Részletek