Felhasználási feltételek

Last Updated On: május, 2022

BEVEZETÉS

A cég Bearings Services S.R.L., jogi személy, székhelye Strada Dr.David Ernest, 1, Dofteana, 607160, Județul Bacău, Románia, regisztrációs számmal a Cégjegyzékben a következő feltételekkel: Therf. style = "text-align: justify;" használja ezt az oldalt.

Ezek a feltételek határozzák meg a webhely használati feltételeit rulmentionline.ro a potenciális látogatók vagy ügyfelek által. Az oldal megnyitásával és böngészésével teljes mértékben elfogadja az alább leírt feltételeket.

Bearings Services S.R.L. fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan módosítsa vagy frissítse az Általános Szerződési Feltételeket A feltételek bármikor, az oldalt használó személyek előzetes értesítése nélkül.

Bearings Services S.R.L. nem tudja garantálni az oldal folyamatos és megszakítás nélküli használatát. Hibák, hibák, vírusok vagy egyéb káros viselkedés léphet fel az oldalon vagy a szervereken, amelyek elérhetetlenné teszik azt. Csak a Bearings Services S.R.L. tud bármilyen intézkedést megtenni az ilyen kellemetlen események mielőbbi korlátozása és megszüntetése érdekében.

Fenntartjuk a jogot a hozzáférés megszüntetésére vagy korlátozására. az oldalt bármikor, előzetes értesítés és felelősség nélkül, ha azt tapasztaljuk, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek nem tartják be, vagy a webhelyen keresztül a felek közötti kapcsolatok hatástalanok

FELTÉTELEK MEGHATÁROZÁSA

Ügyfél erős> - bármely természetes vagy jogi személy lehet, aki a tartalomhoz a Bearings Services által biztosított bármely kommunikációs eszközzel (elektronikus, telefonos stb.) vagy a cég és a társaság között fennálló használati szerződés alapján hozzáfér. < /p>

Felhasználó - bármely természetes vagy jogi személy, aki a következő címen van bejegyezve: rulmentionline.ro rendelés leadásával vagy a termék jellemzőivel kapcsolatos információk kérésével elfogadtuk az Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi irányelvek részben található webhelyspecifikus feltételeket.

Webhely < - erős online alkalmazás a következő címen: rulmentionline.ro az összes oldalával.

Tartalom jelentése a következő:

 • A webhelyen található összes információ meglátogatták, megtekintették vagy más módon hozzáfértek elektronikus berendezésekkel.
 • a Bearings Services által a felhasználóknak/ügyfeleknek elektronikus úton és/vagy bármely más elérhető kommunikációs eszközön küldött e-mailek tartalma.
 • < li> minden olyan információ, amelyet a Bearings Services S.R.L. alkalmazottja vagy munkatársa bármilyen módon közölt a felhasználóval vagy az ügyféllel, az általa megadott vagy nem megadott elérhetőségei szerint.
 • információk a termékekről, szolgáltatásokról és/vagy árakról. a csapágyakkal kapcsolatos szolgáltatások egy bizonyos időszakon keresztül.
 • Bearings Services S.R.L. vagy egyéb adatok privilegizált adatai.

Szolgáltató - webhely rulmentionline.ro a bf4fa0c500179c455849049584904958490495849c4958e8 p terms = "text-align: justify;".

ELFOGADÁSI FELTÉTELEK

A webhely használata rulmentionline.ro a jelen Általános Szerződési Feltételek feltétel nélküli és teljes elfogadását jelenti. A webhely használatával rulmentionline.ro vagy kérjen árajánlatot a következő termékeire: bf4fa0c500179f49589940c4958 /strong>

A webhelyet elérő minden felhasználó rulmentionline.ro és/vagy személyes adatok megadása a weboldalon elérhető űrlapokon keresztül A webhely hozzájárul arra, hogy adatait a Szolgáltató az optimális szolgáltatásnyújtás, valamint marketing célból gyűjti és kezeli, az érintett személyes adatok feldolgozásával összefüggésben megillető jogainak tiszteletben tartása és sérelme nélkül, illetve az adathozzáférésről tájékoztatva, az adatokba való beavatkozáshoz való jog, a tiltakozás joga, az egyedi döntés hatályának mellőzése és a bírósághoz fordulás joga. A Felhasználónak ugyanakkor joga van tiltakozni a rá vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, és kérni az adatok törlését.

A gazdasági szereplő Bearings Services S.R.L. fenntartja a jogot, hogy beszüntesse termékeinek szállítását bármely felhasználó és/vagy vásárló számára, ha az megsértette a jelen Szerződésben meghatározott feltételek bármelyikét.

TERMÉKLEÍRÁS

A webhelyen keresztül kínált termékek < span style = " color: # 0000ff; "> rulmentionline.ro elsősorban az internetezőknek szól, amelyek ellen rendelhető termékek -post.

A szolgáltató webhelyén keresztül ingyenes hozzáférést biztosít a felhasználóknak és/vagy ügyfeleknek számos termékhez és információhoz, beleértve: csapágyakat a repülőgépipar számára, csapágyak robogókhoz, ATV-khez, motorkerékpárokhoz vagy építőipari gépekhez és berendezésekhez specifikus csapágyak.

A beszállító termékei széles választékát kínálja különböző gyártóktól például: csapágyak teherautók, pótkocsik, csónakok vagy csapágyak a teljes mezőgazdasági ágazat számára.

A szállító nem vállal felelősséget, ha bizonyos információkat késve adnak át. , elvesznek, törlődnek, vagy semmilyen okból nem tárolhatók a szervereinken.

TERMÉK- ÉS ÁRPOLITIKA

Műszaki adatok ill. az oldalon bemutatott termékek árai tájékoztató jellegűek, és a vásárló és/vagy a felhasználó előzetes értesítése nélkül változhatnak. Ezért a Bearings Services S.R.L. nem vállal felelősséget a webhelyen esetlegesen bekövetkező változásokért rulmentionline.ro

A szállító nem garantálja, hogy a termékek részletei vagy leírása, vagy az oldal bármely más tartalma hibamentes, vagy teljes körű tájékoztatást nyújt.

Bearings Services S.R.L. nem garantálja a webhelyen megjelenített vagy megtalálható termékek állandó készletenlétét rulmentionline.ro , ezért a cégnek joga van nem szállítani részben vagy egészben egy bizonyos megrendelésben, ha bizonyos termékek már nem szerepelnek az aktuális kínálatban, vagy egyéb okok miatt nem elérhetők.

A platformunkon keresztül forgalmazott termékek újak, a gyártó eredeti csomagolásában. Továbbá a Bearings Services S.R.L. és a vevő közötti szerződés helyébe lépő számla kiállításáig sem az ár, sem a műszaki leírás nem jelent semmilyen szerződéses kötelezettséget, és csak telefonos értesítéssel és vevői megállapodással változhat. >

A szállító mentesül a jótállás alól vagy ez a következő esetekben érvényteleníthető:

 • A terméket nem az oldalunkról vásárolták rulmentionline.ro
 • A termék nem volt felszerelve a RAR vagy a jármű gyártója által felhatalmazott szakműhely/szerviz. Rosszul választott vagy a gyártó katalógusában meghatározottól eltérő célra használták.
 • A terméken ütések, karcolások, hajlítások, szakadások, ill. deformációk.

A megvásárolt termékek visszaküldésének általános feltételei

 • A visszaküldeni kívánt termékeknek ugyanolyan állapotban kell lenniük, mint ahogyan megkaptad.
 • A termékeket vissza kell küldeni Ugyanabban a csomagolásban (dobozban) van, amelyben átvették.
 • A termékeket az összes kapott tartozékkal/ajándékkal együtt kell visszaküldeni.
 • Ha egynél több terméket vásárolt ugyanazzal a kóddal csak akkor fogadunk el minden terméket visszaküldésre, ha az egyiket felbontották, a többi pedig sértetlen.
 • A visszaküldés során az eredeti címkéket sértetlenek, az eredeti jótállási jegyet és minden olyan dokumentumot,
 • A jogosulatlan beavatkozáson átesett, a kopás vagy túlzott használat nyomait, karcolásokat, repedéseket, ütéseket, ütéseket, festékeket, rajzokat, jelöléseket, feliratokat, beszerelési nyomokat () nem lehet visszaküldeni. helyes / helytelen).

A kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, kérjen árajánlatot közvetlenül a mi oldalunkról, a szükséges adatokat is helyesen adja meg mint a termékek mennyisége ill vegye fel velünk a kapcsolatot a következő telefonszámon: +40741956772 .

FELHASZNÁLÓ/ÜGYFÉL KÖTELEZETTSÉGEI

A felhasználó köteles valós és pontos információkat adni személyét, amikor ezek az adatok szükségesek a megrendeléshez vagy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltéséhez. Ha gyanítjuk, hogy ez az információ nem igaz, fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk a felhasználó hozzáférését az általunk kínált termékekhez vagy szolgáltatásokhoz.

Nincs felhasználó és / vagy az ügyfél nem használhat automata vagy kézi készüléket a helyszínen elérhető anyagok figyelésére. Az információkat a társaság tulajdonában lévő vagy bérelt szervereken tároljuk, illetéktelen felhasználókhoz hozzáférni tilos. Ezen szerverek jogosulatlan megkísérlése és/vagy hozzáférése a cselekmény bűncselekménynek minősül, és a hatályos román jogszabályok szerint büntetendő.

Minden a felhasználó által az interneten közzétett és/vagy továbbított információkért, valamint az e tevékenységekből eredő következményekért a polgári és büntetőjogi felelősség kizárólag a felhasználót terheli.

Minden felhasználó és/vagy webhelyügyfél rulmentionline.ro kötelesek nem szolgáltatni hamis vagy téves információkat a funkcióról valamint a termékek vagy azok jellemzőinek költsége.

BESZÁLLÍTÓI JOGOK A WEBOLDAL TARTALMA ALÁN

< p style = "text-align: justify;"> A tulajdonos teljes és teljes joggal rendelkezik a címhez, és így minden szerzői és szabadalmi joghoz. A szoftvert nem terjesztheti tovább, értékesítheti, dekompilálhatja, szétszedheti, másolhatja, másolhatja semmilyen, az emberek számára észlelhető formában. Bearings Services S.R.L. nem ruházza át a szoftvertermék tulajdonjogát.

Az ezen az oldalon található összes termék vagy információ a szállító tulajdonát képezi, amely fenntartja magának a jogot, hogy bármikor és az ügyfelek/felhasználók előzetes értesítése nélkül módosítsa és frissítse az oldal tartalmát, termékeit, ajánlatait és/vagy szerkezetét.

SZELLEMI TULAJDON

A webhely teljes tartalma rulmentionline.ro , a tartalom egyaránt jelent képeket, szövegeket, grafikákat, linkeket és minden egyéb audiovizuális tartalom, valamint a grafikai terv, a forráskód és minden egyéb adat és információ a cég tulajdonát képezi Bearings Services S.R.L.

Ezt az információt a szerzői jogi törvény védi. 8/1996, 123/2005 sürgősségi kormányrendelet és 329/2006 törvény, amelyek a szellemi és ipari tulajdonhoz való jogot érintik. Közzétett információ: rulmentionline.ro semmilyen módon nem továbbítható vagy másolható a következő írásos hozzájárulása nélkül a képviselő szolgáltató. E feltételek be nem tartása a vonatkozó jogszabályok szerint büntetendő.

Az oldal elérése és használata rulmentionline.ro ingyenes, és célja, hogy segítse a felhasználókat és/vagy ügyfeleket a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb módon, egyéni igényeiknek megfelelően megtalálják a számukra szükséges információkat.

bármilyen jog vagy engedély az oldalon található információk felhasználására, ill. az oldalról megrendelt termékekre vonatkozó bármilyen szellemi/ipari tulajdonjog.

További információért Cookie-szabályzat és Adatvédelmi szabályzat . Ha további kérdései vannak, forduljon hozzánk a következő címen: utilajemasiniunelte@gmail.com

© Super Precision Bearings 2024. Minden jog fenntartva.

A (z) Super Precision Bearings a COOKIES-ot használja

Az „Igen, elfogadom” gombra kattintva elfogadja a webhelyre telepített sütik használatát. Ezeket arra használjuk, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújtsuk.

Részletek